çay seti önerilerinizi bekliyorumm!

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Ben de mat çay takımlarını çok seviyordum sitedeki şikayetleri ve ne kadar kullanışsız olduğunu duyunca vazgeçtim. Çay takımını çaydanlığı, şekerliği vs ıvır zıvırıyla değilde tepsi ve çay tabaklarıyla almayı düşünüyordum. İlk takımı çok beğenmiştim. 2. takımın tepsisini çok beğendim biraz ağırdı ama yakından çok hoş görünüyordu. Aceleci davranmayıp indirime girmesini bekleyeceğim .

Arkadaşlar bu setin parlak modelini almıştım çeyiz topiğimde var burayada ekleyeyim dedim yeni birilerinin okuması ihtimaline karşın

Aryıldız Anka Çay Seti Parlak

3 numaralı çay setinin noktalısı da var hatta ben onu aldım çok şık duruyor. ona da bir bakabilirsin (aryıldız anka mat noktalı)

Merhaba kızlar
bundan sonra alacak olanlar için bir fikir olsun dedim. Ben bugün eminönüne gittim çay seti almak için, set olarak çokkk pahalı ama seçtiğim modelden istediklerimi alabildim kendi setimi kendim yaptım. Narin diye bir markayı çok tavsiye eden oldu, tepsi, 12 çay tabağı, 12 çay bardağı ve şekerliği 120 tl ye aldım. Kaşık setimin içinde çay kaşıkları vra diye almadım çünkü modelleri birbirinin aynısı gibi. Eğer vaktiniz oolur yolunuz düşerse mutlak bakın derim.

Bende jumbonun puantiyeli çay bardaklarından almıştım fakat bulaşık makinasına attım puantiyelerinde yıpranma oldu.Alırken Bulaşık makinasında deforme olmayanları tercih edin benim naçizane fikrim.Güle Güle ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…