• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çay seti önerilerinizi bekliyorumm!

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba bu siteyi takip ederek gerçekten çok güzel fikirler ediniyorum ve çeyiz işinde artık çok ciddi araştırmalar yapmaya adadım kendimi. Beğendiğim çay setlerinde bir kaç modeli ve fiyatlarını ekleyeceğim. Sizden fikirlerinizi bekliyorum.

$en-ucuz-Hisar-Monaco-25-Parca-Oval-Çay-Seti.jpg Hisar Monaco Çay Seti 25 Parça Saten 288,5 TL

$41167.jpg Hisar Tearend 25 Parça Çay Seti 647,5 TL

$ARY0001.jpg Aryıldız Anka Mat 28 prç. Çay Seti 250 TL Civarı

Ben Hisarın modellerini yakından da gördüm çok beğendim, vuruldum resmen mağazada diğer markalara bakasım gelmedi ama fiyatları biraz daha pahalı. Sizin önerebileceğiniz başka modeller ve markalar var mı ayrıca eklediklerimden en çok hangisi beğendiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar Merhaba bu siteyi takip ederek gerçekten çok güzel fikirler ediniyorum ve çeyiz işinde artık çok ciddi araştırmalar yapmaya adadım kendimi. Beğendiğim çay setlerinde bir kaç modeli ve fiyatlarını ekleyeceğim. Sizden fikirlerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 156588 Hisar Monaco Çay Seti 25 Parça Saten 288,5 TL

Eki Görüntüle 156590 Hisar Tearend 25 Parça Çay Seti 647,5 TL

Eki Görüntüle 156591 Aryıldız Anka Mat 28 prç. Çay Seti 250 TL Civarı

Ben Hisarın modellerini yakından da gördüm çok beğendim, vuruldum resmen mağazada diğer markalara bakasım gelmedi ama fiyatları biraz daha pahalı. Sizin önerebileceğiniz başka modeller ve markalar var mı ayrıca eklediklerimden en çok hangisi beğendiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

arkadaşım nehir in çay setlerini çok beğeniyorum ben,fiyatlarıda çok daha uygun.bir bak derim ben...

Canım ben eklediklerinden ikincisini beğendim çünkü farklı geldi. Model olarak başka öneremem ama jumboya da bakabilirsin. Sadece mat almamanı tavsiye edebilirim. Benimde jumbo çatal bıçağım ve çay takımım mat, kuzenimle aynı anda almıştık o şimdi evlendi kullanıyor çok leke yaptığından şikayet ediyor..

Canım ben eklediklerinden ikincisini beğendim çünkü farklı geldi. Model olarak başka öneremem ama jumboya da bakabilirsin. Sadece mat almamanı tavsiye edebilirim. Benimde jumbo çatal bıçağım ve çay takımım mat, kuzenimle aynı anda almıştık o şimdi evlendi kullanıyor çok leke yaptığından şikayet ediyor..

Sağol canım ben de 2. sini çok beğendim ama set halinde bu fiyata alamam en azından tepsisini almayı düşünüyorum :) Umarım alırım. Bu ürün yeni ve tasarım ürünü olduğu için pahalı beklemekte fayda var belki indirime girer.

Emsan'ın modellerine baktın mı, güzel duruyorlar.
Nehir'inkileri de seviyorum ben ama yakından görmedim sadece internetten aşinayım markaya, modellere.

Bende nehirin modellerini seviyorum, bir çay setine 250 300 lira verme taraftarı değilim açıkçası.. 100 150 200 aralığında fiyatları çok da şıklar, bir de onları incele derim ben canım :40:

Teşekkürler arkadaşlar ben de internetten baktım o markalara yakından bakmak lazım. Önerilerinizi dikkate alacağım.

Mutfak Arac ve Gerecleri,
Konularinizi profilinizden takip edebilirsiniz.

Teşekkür ederim şimdi anladım :) Ben çeyizimiz için neler aldık bölümünde açmışım konuyu o yüzden mutfak araç ve gereçlerine taşınmış konum.

Çelik çay tabağı, şekerliği sevmeyen biri olarak o kadar yüksek rakamlar vermeni tavsiye etmem.
Daha ekonomik bir model alıp, onun yerinede değişik desenli bir sürü ürün alırsın, hemde dönüşümlü kullanır sıkılmazsın.

İnan bana canım yeni gelin evi aman kullanılsın diye bir heves almıştım ( 6 yıldır evliyim )
Çekmecede gününü dolduruyorlar. Porselen ve cam çay tabakları, şekerlikleri hatta onlarla takım bardakları çok daha fazla seviyorum. Bu konuda porland çok iyi...

İllede bulunsun bunlardan birini alacağım dersen ilk model şık bence.

Sevgiler...

3. olanı tavsiye ederim.
çünküü çok detaylı olmasına gerek yok. zaten porselen,paslanmaz bi kaç tane daha çaydanlığın olacak.
en iyisi uygun fiyata istediğini almak :1:

Back