cay semaveri hakkında bilgi istiyorum

aleyna72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
520
2
96
52
Antalya
cay semaveri almak istiyorum.kullan arkadasların tavsiyelerini bekliyorum. karasız aldım . hangi markayı alsam bilemedim.porselen demlıklı olanlardan.

kımse semaver kullanmıyormu ark.lar

korkmaz semaver A 342 MODELİNİ nasıl varmı kullanlan . yorumlarınızı bekliyorum

ben kullanıyorum canım
bizimki karaca, altı çelik üstü porselen
özellikle yazın balkonda ve kalabalık misafir gelince iyi oluyor
söylediğin marka hakkında bir bilgim yok ama iyidir mutlaka sonuçta çaydanlık yani

kımse yorum yazmadı ama ben aldım .korkmaz semaveri iki gündür kullanıyorum süper tavsiye ederim kızlar

bende anneciğime almak istiyorum ama hangi marka almalıyım ya canım sen hala memnunmusun korkmazdan

kımse yorum yazmadı ama ben aldım .korkmaz semaveri iki gündür kullanıyorum süper tavsiye ederim kızlar

canım memnunum dicektimde almışsın hayırlı olsun
yalnız benimki kaynatırken fazla ses çıkarıyor sizinkide öylemi acaba ?

annem bana arçelik'in beyaz olan semaverini almıştı. porselen demlikli olandan. çok memnunum.tavsiye ederim.
sadece bi ara musluğu su damlattı(e biz de sürekli semaverde yaptığımızdan çayı herhalde) SERVıSE SÖYLEDıK, DEĞıŞTıRDıLER contasını sorun kalmadı.

bu arada çayı demlemeden once suyu tam kaynatmaya yakınken gürültü fazla oluyor ama kaynama gerçekleşince kendini otomatik bir ayara alıyor (yani yavaş yavaş sürekli kaynıyor) O AŞAMADA ARTIK SES OLMUYOR..

Bızde 3 yıldır arÇelık marka ÜstÜ porselen olanlardan kullanıyoruz. Her gÜn Çayımızı onda demlıyoruz. Ayrıca su ısıtıcı vazıfesı de gÖrÜyor. Şımdılerde musluĞu bıraz damlatıyor. Contalarının arada deĞıŞmesı gerekıyor heralde. Çayı Çok gÜzel oluyor. Tazvsıye ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…