- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Patlıcan biberleri kizarttim domates sosunu yaptim tabaga aldim hazirladim herneyse,benim firin yuksekte 2kariş falan var camasir makinasiyla arasinda dedim camasirlari atayim makina ya elimi uzattim deterjan almak için yumusaticınin kapagi açık kalmis kizartmanin ustune dökul
Emegimemi ugrastigimami yanayim malzemeler çöp oldu onami koca aç kaldi onamiayyy delircem
Ayy valla delircem
Yaaa yazık olmuş vallaPatlıcan biberleri kizarttim domates sosunu yaptim tabaga aldim hazirladim herneyse,benim firin yuksekte 2kariş falan var camasir makinasiyla arasinda dedim camasirlari atayim makina ya elimi uzattim deterjan almak için yumusaticınin kapagi açık kalmis kizartmanin ustune dökul
Emegimemi ugrastigimami yanayim malzemeler çöp oldu onami koca aç kaldi onamiayyy delircem
Haklısın hemsomAyy valla delircem
Bende gülüyorumYaaa yazık olmuş vallagülüyorum ama okadar uğraş et acta kaldı adam aman fuluzum bişey olmaz sağlık olsun
Canımda çekmişti, benim yüzümden mi gitti onca emek diye düşündüm şimdiPatlıcan biberleri kizarttim domates sosunu yaptim tabaga aldim hazirladim herneyse,benim firin yuksekte 2kariş falan var camasir makinasiyla arasinda dedim camasirlari atayim makina ya elimi uzattim deterjan almak için yumusaticınin kapagi açık kalmis kizartmanin ustune dökul
EvetCanımda çekmişti, benim yüzümden mi gitti onca emek diye düşündüm şimdi
Şimdi dövmek için sebebin var
Aaaa evetŞimdi dövmek için sebebin var
Mis gibi kokan nefesAaaa evet
Kiz dökulmemistir sandim ocaktaydi tabak hemen cektim ocagin altina gelmis firina gelmis aman dedim girmemistir icine dur dedim bir catal alayim agzim yumusatici koktu yumos mor olandan
Gebersin otopside yumusatici ciksinda boku yiyimMis gibi kokan nefes
Sarımsaklı yoğurt dök üstüne, nalete kakala
Gebersin otopside yumusatici ciksinda boku yiyim
Yumuşatıcıya üzüldümPatlıcan biberleri kizarttim domates sosunu yaptim tabaga aldim hazirladim herneyse,benim firin yuksekte 2kariş falan var camasir makinasiyla arasinda dedim camasirlari atayim makina ya elimi uzattim deterjan almak için yumusaticınin kapagi açık kalmis kizartmanin ustune dökul
Kizartmadada severmisin yumusaticiyiYumuşatıcıya üzüldümTemizlik kokusu çamaşır suyu kokularına zaaaaffım var
Benimkini vereyimSinirden hunimi bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?