Gözün aydın canım,çok şükürGeldi çok şükür ve doğum anında o sancı ile bile dua ettim size
Oldu vallaha
Hayirli olsun kuzuuuArtık resmen anaokulluyuz
Oyy büyümüşte anaokuluna gidecekmiş nisa kuzusu hayırlı olsun periskomArtık resmen anaokulluyuz
hayırlı olsun canum allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydın canım benim çok sevindimrabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı evlât olsun vatana millete, anasına babasına rabbim dualarını kabul etsin
Ayyy cok sevindim Rabbim analı babalı büyütsün canim
Hoşgeldiiiiiii Prenses
Allah razı olsun canım
Hayırlı olsun
Analı babalı sağlıkla büyüsün inşaallah
Oyyy hayırlı,sağlıklı,güzel ömrü olsun inşallah tatlım miniğin
Rabbim analı babalı büyütsün
Hapinizden Allah razı olsun kizlarrrrGözün aydın canım,çok şükürAllah analı-babalı büyütsün
Sağol bal teyzesiOyy büyümüşte anaokuluna gidecekmiş nisa kuzusu hayırlı olsun periskom
bebeğiğimiz nasıl iyi mi annesiHapinizden Allah razı olsun kizlarrrr
Güle güle, sağlıkla büyütün inşallah. Güzel ömrü ve bahtı olsun miniğinin, geçmişler olsun canımGeldi çok şükür ve doğum anında o sancı ile bile dua ettim size
Oldu vallaha
Allah razı olsun canım perişim, ınş allah büyükSağol bal teyzesine ara büyüdüyse valla
Rabbim sana ve tüm canlarima nasip etsin tez vakitte sizede güzel günlerini gormeyide nasip etsin kuzucum
Ikinizde iyimisiniz canımHapinizden Allah razı olsun kizlarrrr
Simdi okullu olduk sınıfları doldurdukArtık resmen anaokulluyuz
Ben ondan heyecanlıyım sanki ben baslicam okula bir stres bir heyecan çok tirsiyoruuuumSimdi okullu olduk sınıfları doldurduk
Maşallah kuzuyaBen ondan heyecanlıyım sanki ben baslicam okula bir stres bir heyecan çok tirsiyoruuuum
Darısı başına FilizCanSimdi okullu olduk sınıfları doldurduk
Rabbim kuzucuğunun yolunu ve zihnini açık eylesinBen ondan heyecanlıyım sanki ben baslicam okula bir stres bir heyecan çok tirsiyoruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?