Çay Markası

Filiz81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
2.010
1
156
Arkadaşlar; Hem yerli, hem de kaçak çayla demlediğim halde hiç çay tadı alamıyorum.Sizler hangi marka çayı kullanıyorsunuz? Pahalısını aldım toz gibi,ucuzunu aldın o da toz gibi şöyle hiç yaprak gibi çaya denk gelmedim.Sizlerin de paylaşımlarınızı bekliyorum.

ben bimin kaçak ve bergamutlusunu kullanıyorum
ekstra 2 tane kakule atıyorum herkes çok beğeniyo

Çaykur Filiz ve Çaykur Tiryaki çok lezzetli. İsterseniz demlerken içine yarım kaşık tomurcuk da atarsınız.

doğuş siyah filiz çayın üzerine çay tanımam harika bişi en kaliteli çay diyebilirim:46:
onu denemedimtavsiyeniz üzerine almak istiyorum.TŞK.

ben bimin kaçak ve bergamutlusunu kullanıyorum
ekstra 2 tane kakule atıyorum herkes çok beğeniyo
Hytdnze; Bu sefer bimden çaykur rize sarı paketli olanı aldım.İnanırmısın kavonaza dökerken sırf toz çok sinir oldum.önerilerin için TŞK.kakuleyi ve bergamutlu çayı hiç denemedim.

Çaykur Filiz ve Çaykur Tiryaki çok lezzetli. İsterseniz demlerken içine yarım kaşık tomurcuk da atarsınız.
Ters Alfabe Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

İnanın yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim.İyiki yazmışım. Sizlerden gelen önerileri görünce çok sevindim.İyiki varsınız.

ÇAykur çay çiçeği favorim...
Kipa'nın Pazar çayı da çok kaliteli... kipada kategori müdürü olan yengemin tavsiyesiyle denemiştim, çok da sevdim,üstelik ekonomik

hele hele hele marmara.:1:
ayni sorun bendede vardi marmarranin bergamut aromalisiyla caykuru karistiriyorum cok güzel oluyor

Çaykur Tiryaki ve Çaykur Çay Çiçeğini karıştırıyorum.

Yardımlaşmak için buradayız, birşey soracak olursanız çekinmeyin :)

doğuş çay kullanıyorum ben de, çok memnunun

ÇAykur çay çiçeği favorim...
Kipa'nın Pazar çayı da çok kaliteli... kipada kategori müdürü olan yengemin tavsiyesiyle denemiştim, çok da sevdim,üstelik ekonomik

hele hele hele marmara.:1:
ayni sorun bendede vardi marmarranin bergamut aromalisiyla caykuru karistiriyorum cok güzel oluyor

Çaykur Tiryaki ve Çaykur Çay Çiçeğini karıştırıyorum.

doğuş çay karadeniz tek geçerim. :42:

İnanın; verdiğiniz cevaplarla beni aydınlattığınız için sizlerden Allah razı olsun.

Bu damak tadıyla alakalı ama tüm çeşitleri denedim; Çaykurun Tiryaki çayı kesinlikle,, başka çay almıyorum artık...:21:

Çaykur sarı paket turist çayı, Çaykur tiryaki ve çaykur çayçiçeği birde tomurcuk atıyorum hepsini birbirine karıştırıyorum güzel oluyor.

42 Numaralı Tirebolu Çayı kullanıyoruz.Hiç acı olmuyor .Ya da diğer markaları demlediğimiz halde bir çiğ tad gelirken Tirebolu Çayı demlenince tadı içtikçe içiriyor.Yalnız marketlerde kolay bulunan bir çay değil.Eşim getirtiyor.Geçenlerde markette dolaşırken Ofçay Efsane aldık.İnanın Tirebolu Çayındaki memnuniyetimizi bu çayda da gördük.Bir akşam misafirlerimiz vardı.Eşim Ofçayla demlediğimi bilmiyordu.Arkadaşları çayı çok beğenmişler.Çayın markasını sormuşlar.Hatta birisi ertesi gün arayıp çayın adını tekrar istedi.Tabi eşim Tirebolu Çayı demiş.Yahu Ofçayla yapmıştım dedim.Ne bileyim onunla yaptığını.Herkes çok beğendi dedi :9:
Tavsiye ederim kızlar.Gayet lezzetli bir çay demleniyor :34:

Lipton bergamot aromalı demlik paketini kullanıyorum. Kim içse mutlaka adını soruyor çayın. Tek kötü tarafı rengi çok açık. O yüzden çayın rengi açık diye açıklama yapmak zorunda kalıyorum.

karalinin tiryaki ya da hediyelik çayını kullanıyorum üzerindeki tarife göre demliyorum bazende tomurcuk katıyorum çok lezzetli oluyor.

Back