Mutfak Dekorasyonu Çay makinesi

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
957
297
Kızlar çay makineleri/kettlelar illa cam veya çelik mi olmalı? Çok güzel modeller beğeniyorum ama su ısıtıcı kısmı plastik oluyor hep ya :/ Genelde 5 numara bpa-free plastik yazıyo, araştırdığıma göre hiçbi zararı yokmus ama emin olamıyorum

arzum, memnunum çok abartmaya da gerek yok bence kettle sonuçta, çok yüksek rakamlar gereksiz gibi

Çay makinesi olarak homend kullanıyorum. Üstü cam, altı çelik. Ben memnunum. 250 tl ye almıştım. Çok daha uygunları var tabi. Ben çay makinesi olarak sürekli kullandığımdan iyi birşey olsun istedim. Sadece su kaynatmak için kullanacaksanız, ne alsanız olur.

Ben de uzun bir süre araştırdıktan sonra çeyizime Arçelik'ten aldım, fiyatı da uygun. Çevremdekiler cam olanlar kırılıyor, yeni parça arıyorsun dediği için çelik tercih ettim. Henüz kullanmadım tabi, umarım iyi çıkar. :)

Hangisini düşünüyorsan Black Friday indirimlerinden alabilirsin, küçük ev aletleri de indirime giriyor.

Çelik olması sağlık açısından daha güvenli. Sürekli kullanacaksanız çelik almanızı öneririm ben korkmazın çaycı ve kahve makinesinin birlikte olduğu seti aldım. Kendi evimizde de onu kullanıyoruz ve çok memnunuz. alt kısmı kettle gibi kaynayınca atmıyor, makine kendini stand-by moduna alıyor ve su soğudukça yeniden çalışıyor. Tabi siz kapatmadıkça. Böyle olamsı özellikle çay içerken çok iyi oluyor çünkü biz demir ağızlılar ailesi olarak çayı soğutmadan kaynar kaynar içmeyi seviyoruz:KK49:

X