Ne cayci nede digeri en iyisi caydanlik hicbirini kullanmiyorum artik, çünkü elektrik faturasıni cok yükseltiyor ve sanki elektrik li su icmis gibi oluyorumKızlar bime çay makinesi geliyor 100 tl. Benim kettle ihtiyacım var acaba bunu alsam hem kettle hem çay makinesi olarak kullanabilir miyim?
Bide çay makinesi kullanan arkadaşlar,mesela çayı sürekli sıcak tutuyor mu. Biz 2 kişiyiz ama mesela akşam çay içerken tüpün altı sürekli açık soğumasın diye ve tüp cok gidiyor bu şekilde. Ç. Makinesi ve çaydanlık arasındaki fark ne?
Hiç kullanmadım bilemiyorum şimdiden teşekkürler:)
Evet öyle aslında benim bir kettle vardı arızalanmış haberimiz yok arada bi aksamdan akşama bikere kullandığım halde 20 tl yükseltmişti faturayı ama arızalanmadan önce çok etkilemiyordu. Tüpde 100 tl olmus bu sekilde 1 ay zor gidiyor :/Ne cayci nede digeri en iyisi caydanlik hicbirini kullanmiyorum artik, çünkü elektrik faturasıni cok yükseltiyor ve sanki elektrik li su icmis gibi oluyorum
Tupun 1 ayda bitmesi imkansiz,eskiden tup kullanirken gaz kacagi varmis ocakta ve tup borusunda 1 ayda bilemedin 1,5 ayda pat diye biterdi sonra boruyu vs degistirdik 1 aylik sure 2,5-3 aya cikti ki bizim ocak hic bos kalmazdi hatta komsularimiz arasinda daha uzun kullananlar da vardi.Evet öyle aslında benim bir kettle vardı arızalanmış haberimiz yok arada bi aksamdan akşama bikere kullandığım halde 20 tl yükseltmişti faturayı ama arızalanmadan önce çok etkilemiyordu. Tüpde 100 tl olmus bu sekilde 1 ay zor gidiyor :/
Ayy cidden mi bunu bi kontrol ettiriyim en iyisiTupun 1 ayda bitmesi imkansiz,eskiden tup kullanirken gaz kacagi varmis ocakta ve tup borusunda 1 ayda bilemedin 1,5 ayda pat diye biterdi sonra boruyu vs degistirdik 1 aylik sure 2,5-3 aya cikti ki bizim ocak hic bos kalmazdi hatta komsularimiz arasinda daha uzun kullananlar da vardi.
1 ay cok kisa sure ya gaz kacagi var yada tam dolum yapmiyorlar ama birsey var sizin tupte.
Tesekür ederimm yorum için peki çaycıda cay sıcak kalıyor mu?Bence kullanıma bağlı.Bana çaycı çok pratik geliyor,çaydanlık kullanmıyorum,ama bazıları çaycının çayını beğenmiyor.Misafir kalabalıksa hem çaydanlığa hem çaycıya demliyorum çayı.Altındakini zaten kettle olarak kullanabiliyorsunuz.
Evet ya bazen çay demlemeye üşeniyorum:))Çayın tadını değiştirdiğini düşünenler var, demliktekinden farkı yok bence alınabilir.
Kettle zaten pratik bişey her eve lazım, ocakta o kadar kaynamasını bekleyeceğinize çabucak ısıtıyorsunuz.
Alınabilir bence :)
Merhaba..Kızlar bime çay makinesi geliyor 100 tl. Benim kettle ihtiyacım var acaba bunu alsam hem kettle hem çay makinesi olarak kullanabilir miyim?
Bide çay makinesi kullanan arkadaşlar,mesela çayı sürekli sıcak tutuyor mu. Biz 2 kişiyiz ama mesela akşam çay içerken tüpün altı sürekli açık soğumasın diye ve tüp cok gidiyor bu şekilde. Ç. Makinesi ve çaydanlık arasındaki fark ne?
Hiç kullanmadım bilemiyorum şimdiden teşekkürler:)
Tamam çok teşekkür ederimmMerhaba..
Ben çay makinası kullanıyorum. Hem cay demelemek hem de su ısıtmak için çok pratik. Marka ve modele göre ısı ve tat konusu değişir. Plastik olanları tavsiye etmem. Ici çelik olanlarda, kesinlikle tattan ve ısıdan yana hiçbir sorun yasamazsınız.
Evet ciddiyim bir an önce baktır 1 ay çok kısa bir süre tüpün bitmesi için,bizide tüpçü uyarmıştı bu kadar kısa sürede bitmesi imkansız diye elip baktılar buldular sorunu.Ayy cidden mi bunu bi kontrol ettiriyim en iyisi
Tesekür ederimm yorum için peki çaycıda cay sıcak kalıyor mu?
Evet ya bazen çay demlemeye üşeniyorum:))
Çok tesekkür ederim yorumunuz için. Evet almaya karar verdim çünkü tüp yandıkça resmen içim gidiyor içesim kalmıyor :)))Bence kesinlikle çay makinesi sizin ihtiyacınız. Alt kısmı zaten bildiğiniz kettle. Çayınızı yaparsınız akşamları, fokurdadiktan sonra zaten atıp sıcak tutma moduna geçiyor. Mis gibi tüpten tasarruf, kaynayıp bujarlasan sudan tasarruf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?