• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Mutfak Aletleri Çay makinesi Korkmaz mı Beko mu?

pina colada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
689
88
98
Selam kızlar.
Kettle'ım bozuldu. Onun yerine bir çay makinesi alarak, hem kettle hem de çaydanlık olarak kullanmayı düşünüyorum.
Tabi sağlıklı olsun diye plastik modelleri eledim. Cam ya da çelik arasında kaldım. Azcık sakar olduğum için cam modelleri de eliyorum :) Bu durumda tamamen çelik almaya karar verdim. (Kapağı ve iç süzgeci de dahil heryeri çelik olacak.)
Beko'da bir model beğendim. Beko bkk 2215 çay makinesi. heryeri inox. tasarımı da çok güzel. dayanıklı duruyor. 200 tl. (1. ürün)
Korkmazda da 2 model var.
1.si Korkmaz a356 çaytez. : biraz elimde kalacak gibi geldi. çok dayanıklı değil gibi. 127 tlye satılıyor. (2. ürün)
Korkmaz'ın 2. modeli ise korkmaz a 369 demtez. : normalde internette 130 tlye buldum. bu ürünün en alt kısmına çaycının su ısıtıcı kısmını yerleştirmek rahat olur mu? (3. ürün)

Sizler hangisini önerirsiniz? çok kararsızım...

Eklentiler

• beko.jpg
    beko.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 332
  • korkmaz a356.jpg
    korkmaz a356.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 308
  • korkmaz a369.jpg
    korkmaz a369.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 284
ulasinca yorumlarinizi paylasir misiniz bu konuda yine :)
Merhabalar,
Arçelik k 3290 Tiryaki çay makinesi aldım. Gayet memnunum.
Inox. Kaynatma, ayrıca sıcak tutma özelliği var. Çaydanlık süzgeci var(metal). Kapakları metal. Demlik kısmını çıkarıp, sadece kettle olarak da kullanılabiliyor. Ben sevdim. Öneririm. :)

Homend der geçerim, başkasına göz ucuyla bile bakmam.:63::63:
Faturası kaybolsa bile, servise gönderiyorsunuz. Bulunduğunuz şehirde servisi yoksa kargo ücretini onlar ödüyor. Varsa evinizden gelip alıyorlar. Ki ben kaç senedir kullanıyorum 4 mü 5 mi çok kullanıldığı halde daha tık demedi.:nazar:

Back