canım makineye sıgdırmaktan kastın kare tabakların kırılmasıysa sıvrı kenarlı olanlar kırılıyormus..yuvarlak koselı olan kare takımlarda problem yasayan yok benım etrafımda..
bende kare yemek takımı aldım daha kullanmak nasip olmadı ama koselerı sıvrı hatlı degıl yuvarlak bıraz daha..
umarım pişman olmam..
ayrıca cay makınan yoksa ve almayı dusunuosan bu sekılde alabılırsın..bıraz pahalı ama pişman olacagını zannetmıyorum..
çay makinesi olması güzel aslında ,zaten almak gibi bir düşünceniz varsa kahvaltıyla takım olur güzel olur
fiyatlar konusunda bilgim yok ,çok fazla fark oluyosa ayrı ayrı almak daha mantıklı gibi
bi de benim kahvaltı takımım da günlük kullandığım yemek takımımda kare , 2,5 yıldır hiç problem yaşamadım sürekli makinede yıkamama rağmen
karaca nın ki 220 den nakitte 198 tl yaptılar oda çok güzeldi
çok yararlı oldu yorum, çok teşekkürler. çay makinem yok, kütahya porselenin çay makineli kare kahvaltı takımından alıcam sanırım, keşke desenleri de biraz daha şık ve özgün olsaydı,karacanınkiler gibi, ama ne yapalım :))
canım soyle seoylım mısafır ve gunluk yemek takımların kutahyadan..mısafır ıcın olanı yuvarlak, gunluk olanı kare aldım..dediğim gibi sivri köşeli değil yuvarlak hatlı köşeleri..
ve 1 seneden fazladır almak ıstedıgım kahvaltı takımı da kutahya porselenden kare..fıstık yesılı puantıyelı olan..
birde kutahya porselenin kalitesinin üstüne tanımam..kırıldıgında yıllar sonra temın edebılıosun..
bunları da gozonunde bulundur canım..
şimdiden Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize..
cnm ben çay makinalı olan o setin pembe sade çiçekli olanını aldım çaycısını deneme amaçlı kullandım çok güzel porselenler de çok güzel görünüyor ama onları henüz kullanmadım evlenince inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?