çay makineli kahvaltı takımları hakkında fikirleriniz

limelemon

beklenmedik bir zamanda
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
4.849
5.290
358
kütahya porselende gördüm kızlar, porselen demlikli çay makinesi olması çok güzel takımda ama desen ve model olarak 'işte bu' diyebileceğim bir tane olmadı. fiyat olarak da uygun değiller, yuvarlak tabaklı olanları 399, kare tabaklı olanları 429 tl. bir de kullananlar varsa bu kare tabakları,gerçekten sorun oluyor mu bulaşık makinesine sığdırırken? fikri olanlar paylaşırsa çok sevinirim opuyorumnanaktan

canım makineye sıgdırmaktan kastın kare tabakların kırılmasıysa sıvrı kenarlı olanlar kırılıyormus..yuvarlak koselı olan kare takımlarda problem yasayan yok benım etrafımda..

bende kare yemek takımı aldım daha kullanmak nasip olmadı ama koselerı sıvrı hatlı degıl yuvarlak bıraz daha..

umarım pişman olmam..

ayrıca cay makınan yoksa ve almayı dusunuosan bu sekılde alabılırsın..bıraz pahalı ama pişman olacagını zannetmıyorum..

çay makinesi olması güzel aslında ,zaten almak gibi bir düşünceniz varsa kahvaltıyla takım olur güzel olur

fiyatlar konusunda bilgim yok ,çok fazla fark oluyosa ayrı ayrı almak daha mantıklı gibi

bi de benim kahvaltı takımım da günlük kullandığım yemek takımımda kare , 2,5 yıldır hiç problem yaşamadım sürekli makinede yıkamama rağmen

tatlim benim kahvalti takimimda kütahyadan caymakineli olanlardan. Bu yil Türkiye´den almistim. Yalniz ben kütahyanin kampanyasindan aldigim icin fiyat hakinda birsey diyemiyecegim. Benim takimimda bu iste canim...:hulya: Cok seker bi takim aslinda. Ben yuvarlak olanlarindan aldim kahvalti takimina kare tabaklari yakistiramiyorum bana göre agir geliyor sanki kahvalti takimi olarak

canım makineye sıgdırmaktan kastın kare tabakların kırılmasıysa sıvrı kenarlı olanlar kırılıyormus..yuvarlak koselı olan kare takımlarda problem yasayan yok benım etrafımda..

bende kare yemek takımı aldım daha kullanmak nasip olmadı ama koselerı sıvrı hatlı degıl yuvarlak bıraz daha..

umarım pişman olmam..

ayrıca cay makınan yoksa ve almayı dusunuosan bu sekılde alabılırsın..bıraz pahalı ama pişman olacagını zannetmıyorum..

çok yararlı oldu yorum, çok teşekkürler. çay makinem yok, kütahya porselenin çay makineli kare kahvaltı takımından alıcam sanırım, keşke desenleri de biraz daha şık ve özgün olsaydı,karacanınkiler gibi, ama ne yapalım :))

çook tatlı pamuk helvacım,benim beğendiğimde seninkinin renginde,yalnız tek çiçekli daha sade olanıydı. ama şuan kararsızım, bütün tabaklarım yuvarlak, bu da kare olsun diyorum, bakalım :3:

çay makinesi olması güzel aslında ,zaten almak gibi bir düşünceniz varsa kahvaltıyla takım olur güzel olur

fiyatlar konusunda bilgim yok ,çok fazla fark oluyosa ayrı ayrı almak daha mantıklı gibi

bi de benim kahvaltı takımım da günlük kullandığım yemek takımımda kare , 2,5 yıldır hiç problem yaşamadım sürekli makinede yıkamama rağmen

fiyatlar hemen hemen denk geliyor sanırım,zaten düzgün bi çay makinesi 150 tl'nin üzerinde, eh kahvaltı takımları da 250 civarı, kaldıki kütahya porselenin kahvaltı takımları,çok kapsamlı, kayık tabakları var yanında,her takımda yok bu.ben yalnız yumurtalıkları fuzuli görüyorum ve desenlerini pek güzel bulmuyorum kütahyanın,ama ihtiyaçları karşılar nitelikte,diğerleriyle kıyaslanırsa.bu arada yorumu okuduktan sonra,kare takımlara içim daha da ısındı :))

karaca nın ki 220 den nakitte 198 tl yaptılar oda çok güzeldi

karacanın desenlerine,şıklığına bayılıyorum,başka markalar hiç tutmuyor yerini bu konuda. ben stoneware serisinden alıcaktım, çaydanlıklı olması çok hoşuma gitmişti ayrıca fuzuli olduğunu düşündüğüm yumurtalıkları yoktu.ama sorun yaşarım diye korktum. porselenden çok seramiğe benziyor sanırım,fincanlarla çaydanlığın üstünde çatlaklar olur filan diye güvenemedim.o yüzden çay makineli takımları görünce,daha kullanışlı olacağını düşündüm.tek demlikli takım düşünmüyorum çünkü.

çok yararlı oldu yorum, çok teşekkürler. çay makinem yok, kütahya porselenin çay makineli kare kahvaltı takımından alıcam sanırım, keşke desenleri de biraz daha şık ve özgün olsaydı,karacanınkiler gibi, ama ne yapalım :))

canım soyle seoylım mısafır ve gunluk yemek takımların kutahyadan..mısafır ıcın olanı yuvarlak, gunluk olanı kare aldım..dediğim gibi sivri köşeli değil yuvarlak hatlı köşeleri..

ve 1 seneden fazladır almak ıstedıgım kahvaltı takımı da kutahya porselenden kare..fıstık yesılı puantıyelı olan..

birde kutahya porselenin kalitesinin üstüne tanımam..kırıldıgında yıllar sonra temın edebılıosun..

bunları da gozonunde bulundur canım..

şimdiden Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize..

canım soyle seoylım mısafır ve gunluk yemek takımların kutahyadan..mısafır ıcın olanı yuvarlak, gunluk olanı kare aldım..dediğim gibi sivri köşeli değil yuvarlak hatlı köşeleri..

ve 1 seneden fazladır almak ıstedıgım kahvaltı takımı da kutahya porselenden kare..fıstık yesılı puantıyelı olan..

birde kutahya porselenin kalitesinin üstüne tanımam..kırıldıgında yıllar sonra temın edebılıosun..

bunları da gozonunde bulundur canım..

şimdiden Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize..

amin canım, misafir yemek takımım karacadan ama günlük takımımı ve kahvaltı takımımı kütahya p.den almak istiyorum. İnşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olur hepimizee olumunekankayizsmile

cnm ben çay makinalı olan o setin pembe sade çiçekli olanını aldım çaycısını deneme amaçlı kullandım çok güzel porselenler de çok güzel görünüyor ama onları henüz kullanmadım evlenince inşallah.

cnm ben çay makinalı olan o setin pembe sade çiçekli olanını aldım çaycısını deneme amaçlı kullandım çok güzel porselenler de çok güzel görünüyor ama onları henüz kullanmadım evlenince inşallah.

ben de almalıyımmmm hihoyyyt iyi günlerde kullanırız inşallahhh olumunekankayizsmile

kızlar peki nerden aldınız, mağazan mı yoksa netten mi sipariş verdiniz? benim bulunduğum yerde yok da kütahya porselenin mağazası.kütahya p. satan dier mağazalarda göremedim istediğim modeli :hulya:

Back