çay kupalarımı aslında farklı farklı almak istiyorum çok severim onları kullanmayı sevdikçe alıp koysammı çeyzime yoksa takım olarakmı alsam nasıl olmalı sizce kızlar duvara askılık yaptırıp oraya asmak niyetindeyim ve en çok kullandığım onlar olacak sanırım yarın alışverişe çıkıcam fikir verirmisiniz
aynı desenli olup farklı renklerde olabilir tatlım ama o renkler farklı olsada birbirini tamamlamalı krem,kahve,sütlü kahve gibi...yada atıyorum kırmızı gri siyah gibi yada lacivert mavi kırmızı beyaz gibi...
anladım canım kafama göre almayayım ozaman gezeyim içime sinen bi modelden takım 6 tane alayım yeter zaten kimse kullanmaz benden başka misafirede veremem onunla 6 tane alıcam bakayım ozaman yarın
anladım canım kafama göre almayayım ozaman gezeyim içime sinen bi modelden takım 6 tane alayım yeter zaten kimse kullanmaz benden başka misafirede veremem onunla 6 tane alıcam bakayım ozaman yarın
çay kupalarımı aslında farklı farklı almak istiyorum çok severim onları kullanmayı sevdikçe alıp koysammı çeyzime yoksa takım olarakmı alsam nasıl olmalı sizce kızlar duvara askılık yaptırıp oraya asmak niyetindeyim ve en çok kullandığım onlar olacak sanırım yarın alışverişe çıkıcam fikir verirmisiniz
canım sen hangi renkler almak istiyosan al ister takım al ister farklı farklı renk al biri gelip sana aaaaaa bunlar neden böyle rengarenk diyemez herkesin zevki farklı şimdiden güle güle kullan
takım alırım herhalde mantıklı gelen o her nekadar farklı farklı kullanmak istesemde çeyizde öyle olmazki bakıcam bugün inşallah duvara askıda alıcam kupa asmak için yer kaplamasın diye