Çay Kokusu-DKNY Golden Delicious

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Çay kokusu arayanlar vardır belki dedim.Dün DKNY Golden Delicious denedim.Resmen sandal ağacı ve çay kokuyor. Yada bana öyle geldi.Siz yine de deneyin koklayın .Bu parrfümü merak edenler ya da çay kokusu isteyenler için yazdım.

Buarada ben parfümerilerde çalışan kişilerin tecrübesizliğinden çok rahatsızım.Dün anneme bir parfüm almak için gittik.Önce aralarında kısa bir tartışma yaptılar hangisinin ilgileniceğiyle ilgili.Sonra da istediğimizin çok dışında parrfümler gösterdi bize. Almayınca ve beğenmeyince de bir tripler.Bıktım artık parfüm alırken böyle şeylerin yaşanmasına

parfümeri de çalışan kadın bana da triplenmişdi bana koku göstsermek ilgilenmek yerine dikildi başımdaa, güler yüz sıfır kesinlikle almak için girmiştim d&p ye ama kadın somurtunca sinirlendim çıktım. neden bi öneri de bulunmadı anlamadım ben illa elimde isimle mi gitmek zorundayım nasıl bi koku istediğimi söylemişiim garipsedim bir daha da hayatta gitmem oraya şikayette de bulunucam

kozmetik mağazalarındaki çalışanlar geerçekten rahatsız ediyor insanı.yapışıyolar sana almak istemediğin bi sürü şey satmaya çalışıyolar.
dp deki çalışanlar da çok ilgisiz iki tane testerı denetmekten aciz.alacaksan al git gibi bakıyolar insanın suratına.sonra sinir oluyorum alaccağım varsa da almıyorum.

bu arada çay kokusu arayanlar burrberyy the beat e baksınlar mutlaka derim

Bu kozmetik mağazalarında yapılan bu muameleden çok sıkıldım.Girip deneyemiyorum birşey bile. Önce internetten iyice araştırıp gitmek zorunda kalıyorum.Ama bu böyle olmamalı.Ya artık biri son desin buna ya.Valla bunlar yüzünden kozmetik alışverişimigidip kipadan yapıyorum orda da belli markalar var loreal max factor cecile vs . En azından kimse pis pis bakmıyor.Parfüm alırken zaten s.... , d...., t.... vs genelde buralardan alınır ve onlar da o kadar rahatsız ediyor ki pis pis bakmalar, habire yardımcı olalım diyip başınızda birşey çalıcak gibi beklemeleri.. Gerçekten çok doluyum

aynen ben de artık hep internetten yapıyorum.hatta bazı parfümlerimi denemedn aldım ama neyse ki memnun kaldım.ordaki insanlarla muattap olmaktan sıkıldım artık

çok doğru söylemişsiiin acizler testleri denetmekteen sadece sinir bozuyorlaar bilmeden de alamam ki o yüzden burdan soruyorum araştırıyorum kokularııı

beat sanki var diyolardı ama koklamadaım hiç.
ordaki çalışana çay kokusu arıyorum dersen gösterir belki bi iki bişey.keyfi yerindeyse.
kızlar bu dpdeki ve diğer mağazalrdaki çalışnalar hakkında sorunlarımız için ayrı bi başlık mı açsak napsak?? eminim bizim gibi düşünen çok vardır.belki ordakilerden biri görür de anlar
halimizi

Bence açmalıyız eminim herkesin sorunu var.Ya allah aşkına givenchy irrestible ve euphoria kullanan insana çay kokusu alakası ne? Kötü demiyorum ama ne annem ne ben severiz ki kullandığı parfümlerden belli dimi ? Ve açıkçası bakımlı zengin görünümlü marka giiyinen kişilere nasıl davranıyorlar görüyürouz.Ben alışverişe gidiceğim zaman süslenmem en doğal halimle yüzüm maakyajsız kıyafetimde rahat olur pasaklı demiyorum tabiki .Ama çok sinir bozucu insanları böyle ayırt etmeleri.Paran var mı ki senin der gibi bakışları.

Arkadaşlar burayı okudum cesaretlendim başlık açtım. Çok çok haklısınız yıllardır ben de aynı şeyleri hissederim. Demek tek değilmişim onu anladım. Bu nedir ne saçmalıktır yahu.

dediğniz kokuyu ilk fırsatta denemek istiyorum ,

Çocukluğumda ben de chloe yi çay kokusuna çok benzetmiştim.Şimdi aynı parfüm içn baharatlı çay kokusu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…