Çay İçemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Suff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
1.009
10
36
34
Kocaeli
Kızlar buda dertmi diyeceksiniz belki ama insanlara karşı kendimi kötü hissediyorum. Anlatayım.
Benim k.p çok fazla çay içiyor. bense hiiiiç içmiyordum. hep alışmamı istedi sonunda alıştım . hatta sevdim çayı. evimde k.v fln içerim çayı. Ama başka yerde içemiyorum . İnsanlar yanlış anlıyor ama tamda anladıkları gibi .
Ben ufak bir yerde muhasebecilik yapıyorum . Burda tozz vs çok olduğu için birde wc çeşmesinden çay yapıldığı için içmiyorum .
Yan tarafımızda azeri camisi var. Ordaki insanlar çok iyi. bana sürekli çay yapıp getirirler. Yemekte verirler. Yemekleri yiyebiliyorum ama çayı içemiyorum . Miğdem almıyor. Pismiş belki içine tükürmüşler gibi şeyler aklıma geliyor nedense. Ama adamcağız buraya kadar getiriyor çayı . içmediğimi görünce neden içmiyorsun diyor. herkes aynı şeyi soruyor . iğreniyorum diyemiyorum . iç iç ısrar ediyorlar. Çayları alıyorum döküyorum bazen ama gitmezlerse mecbur yudumluyorum . bi saat tiksiniyorum ondan sonra :44:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…