- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- Konu Sahibi streshanim
Sivilcelerine çay ağacı yagi kullanan var mi? işe yarıyor mu? Aloe vera jeliyle çay ağacı yağını karıştırıp cilde sürmek ise yarıyormuş diyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aloe vera yı bilmiyorum ama çay ağacı yağı sivilcelere ve beyaz noktalara iyi geliyor. Yani marketten sivilce kurutucu alacağına çay ağacı yağı al daha iyi. Ancak işe yarıyor diye de sivilcesiz yüzüne dozunu kaçırarak sürersen de sivilce yapıyor. Bölgesel kullanmak lazım.Sivilcelerine çay ağacı yagi kullanan var mi? işe yarıyor mu? Aloe vera jeliyle çay ağacı yağını karıştırıp cilde sürmek ise yarıyormuş diyorlar.
Aloe vera yı bilmiyorum ama çay ağacı yağı sivilcelere ve beyaz noktalara iyi geliyor. Yani marketten sivilce kurutucu alacağına çay ağacı yağı al daha iyi. Ancak işe yarıyor diye de sivilcesiz yüzüne dozunu kaçırarak sürersen de sivilce yapıyor. Bölgesel kullanmak lazım.
Kullanmıştım ama işe yaradığını göremedimSivilcelerine çay ağacı yagi kullanan var mi? işe yarıyor mu? Aloe vera jeliyle çay ağacı yağını karıştırıp cilde sürmek ise yarıyormuş diyorlar.
Rossmandaki iyi diyorlar. Alacaksan ordan al.