• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cavum vergae hali izlendi ne demek??

green55

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
138
39
298
Samsun
Merhaba 22. Haftamda detaylı ultrasonda bütün herşey normal işaretlenip cavum vergae hali izlendi diye not düşüldü baktım beyin lobları arasındaki boşluğun olması gerekenden fazla olması durumuymuş doğuma kadar kapanırmış başına böyle birşey gelen var mı endişe etmeli miyim

Merhaba bende aynı durumu yaşadım. Bebeğiniz nasıl doğdu acaba açıklık kapandı mı

Merhaba 22. Haftamda detaylı ultrasonda bütün herşey normal işaretlenip cavum vergae hali izlendi diye not düşüldü baktım beyin lobları arasındaki boşluğun olması gerekenden fazla olması durumuymuş doğuma kadar kapanırmış başına böyle birşey gelen var mı endişe etmeli miyim
Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum bebeğiniz nasil doğdu acaba açıklık kapandı mi

Merhaba bende aynı durumu yaşadım. Bebeğiniz nasıl doğdu acaba açıklık kapandı mı
Doğdu bir yaşınu geçti hiç bir problemi yok nöroloji doktoru da gördü bir çocuk doktoru yanında başka bir durum yoksa çok öenmli birşey olmadığını düzeleceğini söylemişti hamileyken

Benim bebeğimin düzelmedi suan 11 aylık boyle bir durum mevcut, emekliyor yürümeye çalısıyor her sey normal ama biraz konusmasında gecikme olacak gibi henüz gap gap gap arada Ba Ba Ba diyor.

Back
X