- 12 Eylül 2024
- 1
- -2
- 27
-
- Konu Sahibi ervaninannesii
İlk bebeğim sezaryendi cavide ile yollarımız kesismemisti. Büyük şanssızlık 2. Bebegim de cavide ebemden yardım aldim ve SSVD(Sezaryensonrasivajinaldogum)ile bebegimi doğurdum bana evde sağladığı kesintisiz destek ve bunun devamında hastanede olan yardımlarıyla bebeğimi sağlıklı bir şekilde karşılama şansı buldum. Evde dogurma imkanım olsa evde onunla doğurdum bizim gibi düşünen kadınlara cahil gözü ile bakanlar çok özendiği Avrupa ve Amerika ya baksın normal doğum oranı ve evde doğum oranlarına ve doğuma ebenin sadece müdahale etmesine baksın zorunluluk olmadığı sürece doktorun müdahale etmediğini öğrensin herkesin fikri kendine özgür bir ülkede yaşıyoruz sonucta dimi
Anlamadıgım şu ebeyi övebılırsınız konuda acabılırsınız evdede dogurabılırsınız herkesın kendı tercıhı ve seçimi buna okeyİlk bebeğim sezaryendi cavide ile yollarımız kesismemisti. Büyük şanssızlık 2. Bebegim de cavide ebemden yardım aldim ve SSVD(Sezaryensonrasivajinaldogum)ile bebegimi doğurdum bana evde sağladığı kesintisiz destek ve bunun devamında hastanede olan yardımlarıyla bebeğimi sağlıklı bir şekilde karşılama şansı buldum. Evde dogurma imkanım olsa evde onunla doğurdum bizim gibi düşünen kadınlara cahil gözü ile bakanlar çok özendiği Avrupa ve Amerika ya baksın normal doğum oranı ve evde doğum oranlarına ve doğuma ebenin sadece müdahale etmesine baksın zorunluluk olmadığı sürece doktorun müdahale etmediğini öğrensin herkesin fikri kendine özgür bir ülkede yaşıyoruz sonucta dimi
Bir anda bütün bu ebe tarafından dogurtulanlar olarak konu açalım diye aklınıza mi geldi ?İlk bebeğim sezaryendi cavide ile yollarımız kesismemisti. Büyük şanssızlık 2. Bebegim de cavide ebemden yardım aldim ve SSVD(Sezaryensonrasivajinaldogum)ile bebegimi doğurdum bana evde sağladığı kesintisiz destek ve bunun devamında hastanede olan yardımlarıyla bebeğimi sağlıklı bir şekilde karşılama şansı buldum. Evde dogurma imkanım olsa evde onunla doğurdum bizim gibi düşünen kadınlara cahil gözü ile bakanlar çok özendiği Avrupa ve Amerika ya baksın normal doğum oranı ve evde doğum oranlarına ve doğuma ebenin sadece müdahale etmesine baksın zorunluluk olmadığı sürece doktorun müdahale etmediğini öğrensin herkesin fikri kendine özgür bir ülkede yaşıyoruz sonucta dimi
Acaba ne kadar vermiş ya benim kalemim kuvvetlidirHay sizi Cavideler kovalasın