Cauch'un LUMEA günlüğü

cauch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
60
10
86
34
Merhaba arkadaşlar. Lumea alım sürecinde ve sonrasında cok arastırdım, bir süre kullanmıs kişilerin yorumlarına ihtiyac duydum. ben

Son düzenleme:
Hayirli olsun. Bende bir lumea kullanicisiyim. Ben bugun 6. Seansi yaptim. Hala 2 haftada bir yapıyorum. Sonuclardan cok memnunum. Sadece kil kokleri surekli görünüyor siyah siyah.. onun için ne yapilabilir? Hep böyle durmaz umarim

sagolun. sevindim memnun olmanıza, insallah seans aralrı da uzar :) benim suan kıl kökleriyle sorunum olmadı ama kese yapıyolarmıs sanırım. denediniz mi?
yada, (şuan mantık yürütüyorum sadece) agda bandını hafif yapıstırıp cekseniz, gelir belki kökler? N naz034

Canim benim sadece kokleri belirgin duruyor. Agdaya vursam etkilemez cunku goruntude kil yok

Kızlar siz lumea kullandıktan 2 hafta sonra tüylerin hepsi döküldü mü? Tabi sonra geri çıkacak da ilk dökülmeniz ne oranda oldu? Ben 3. Seansı yaptım gözle görülür bi dökülme olmuyor 1 cm lik 3 bölge döküldü bikini bölgesinde. diğer kısımları olduğu gibi duruyor hep

Ben de kullanıyorum lumea.. 3 ay oldu..2 haftada 1 yapıyorum.. Baya döküldü ama daha aylarca kullanmam gerekiyor bence.. Lazerden sonra 24 saat yıkanmamak gerekiyomuş.. Ben bunu yeni öğrendim.. Hep yıkandım.. Yine de etkisi oldu tabii..

Bende yikaniyorum. Yikanmanin zarari olsa kullanma klavuzunda yazardı. Bu lazer degil zaten ipl. Sorun olacağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…