- Konu Sahibi angarali123
-
ögleden sonra dr gidecgm yumurtaların boyutlarını ölçecek dun en büyügü 17.7 mm idi bakalım bugun ne kadr olmuslar :44: birde catlama ignesi verecek sanirim yine ovıtrelle :44: sen ilac kullandın mı canm yoksa dogal yolla olmasınımı beklıyosun???
Bende ayni dertteyim canim 14.gunum iki gundur beyaz akinti var az az ates basmalariyla uyamiyorum ama sanci yok aceba catlayamiyormu anlamadim gitti
Anladim insallah buyumustur iice catlatirsin.ben bu ay bi cilginlik yapip dr a sormadan kendim klomen kullandim ins ise yaramistir..burdaki arkadaslarda catlamazsa kist olusur dikkat et deyince lokman hekimden bi suru ot aldim (akrabam onerdi 3 ay icinde bu otlarla hamile kalmis adeti duzene girmis 5 yil olmamisti cocugu) insallah o otlar ise yararda catlatir catlamadiysa vay halimee
Anladim insallah buyumustur iice catlatirsin.ben bu ay bi cilginlik yapip dr a sormadan kendim klomen kullandim ins ise yaramistir..burdaki arkadaslarda catlamazsa kist olusur dikkat et deyince lokman hekimden bi suru ot aldim (akrabam onerdi 3 ay icinde bu otlarla hamile kalmis adeti duzene girmis 5 yil olmamisti cocugu) insallah o otlar ise yararda catlatir catlamadiysa vay halimee
inş catlar canm hayırlısıyla bian once alırız bebeklerimizi kucagımıza... bu arada hangi otlar bunlar ??? :))) bu ayda sonuc alamazsam kullanmak isterim paylasırmısın *??
Artık ne hallere geliyoruz yaa) doktor kadar oluyoruz hepimiz )
2 paket civan percemi
1 paket sari kantoron
1 paket aynısafa
1 paket ada cayi
1 paket aslan pencesi
1 paket coban cantasi
1 paket meyan köku
1 paket isirgan otu
1 paket nar cicegi
1 paket hayıt tohumu
Bunlarin hepsini bi posete dök karistir .baya cok oluyo 3 ay falan gider sora kavanoza al biraz..her gun bi yemek kasigi bu ot karisimini 1 su bardagi kaynar suyun icine at demlensin 5-10 dakka..daha sonra süz ve ic..cok aci kotu bi tat ama ben dayaniyorum koklamadan bi yudumda icmeye calis..ins ise yarar suan yaptim ve iciyorum bile canim..buarada gun icinde ne zmaan icersen ic ama tok olmamaya calis yemeklerden iki saat sora falan hafif acken ic ..2 kez ic gunde
Ne demek canim onemli deill ins yumurtanla sperm kavusurda gerek kalmaz bu otlara :) benim bildigim igne vurulunca 36 saat icinde catlamasi gerekiyor iliski konusunuda dr a sorsaydin keske ne zaman giriyim diecanım cok teskr ederim allah razı olsun inş faydasını bizde görürüz..
Ne demek canim onemli deill ins yumurtanla sperm kavusurda gerek kalmaz bu otlara :) benim bildigim igne vurulunca 36 saat icinde catlamasi gerekiyor iliski konusunuda dr a sorsaydin keske ne zaman giriyim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?