çatlıyor mu ? çatlamıyor mu ? yardim lutfen ..

Anladim insallah buyumustur iice catlatirsin.ben bu ay bi cilginlik yapip dr a sormadan kendim klomen kullandim ins ise yaramistir..burdaki arkadaslarda catlamazsa kist olusur dikkat et deyince lokman hekimden bi suru ot aldim (akrabam onerdi 3 ay icinde bu otlarla hamile kalmis adeti duzene girmis 5 yil olmamisti cocugu) insallah o otlar ise yararda catlatir catlamadiysa vay halimee

Bende ayni dertteyim canim 14.gunum iki gundur beyaz akinti var az az ates basmalariyla uyamiyorum ama sanci yok aceba catlayamiyormu anlamadim gitti

inş catlar canm hayırlısıyla bian once alırız bebeklerimizi kucagımıza... bu arada hangi otlar bunlar ??? :))) bu ayda sonuc alamazsam kullanmak isterim paylasırmısın *??

Artık ne hallere geliyoruz yaa) doktor kadar oluyoruz hepimiz)

inş catlar canm hayırlısıyla bian once alırız bebeklerimizi kucagımıza... bu arada hangi otlar bunlar ??? :))) bu ayda sonuc alamazsam kullanmak isterim paylasırmısın *??

Tabiki paylasirim canim bende bi uc ay hergun kullanip ise yararsa eger hamile kalirsam o zman koca koca buraya yazmayi dusunuyodum ama kismet buguneymis yazarim simdi insallah herkese faydasi olur ..o akrabam adetleri duzensizdi 5 yil olmadi cocugu neler ne ilaclar denedi yok bu otlari almis 3 ay icmis her icmesinde adet duzene girmis ve yumurtlamasini artik hesaplayabilmis ve hamilekalmis ..ins bizde kaliriz

Artık ne hallere geliyoruz yaa) doktor kadar oluyoruz hepimiz)

Aynen ole canim esim bana sok oluo ne kadar arastiriosun ne kadar cabaliosun her yolu deniosun die ..kendimiz dr olmusuz kafama gore klomen ictim ins bise olmaz korkmuoda deilim ..ayyrica esimdede sorun var sayisi az onada her sabah zeytinyaginda beklettigim incirden bi tane yediriyorum aksamlarida keci boynuzu suyu iciriyorum kendimde bu otlari iciyorum ins ise yarar

2 paket civan percemi
1 paket sari kantoron
1 paket aynısafa
1 paket ada cayi
1 paket aslan pencesi
1 paket coban cantasi
1 paket meyan köku
1 paket isirgan otu
1 paket nar cicegi
1 paket hayıt tohumu

Bunlarin hepsini bi posete dök karistir .baya cok oluyo 3 ay falan gider sora kavanoza al biraz..her gun bi yemek kasigi bu ot karisimini 1 su bardagi kaynar suyun icine at demlensin 5-10 dakka..daha sonra süz ve ic..cok aci kotu bi tat ama ben dayaniyorum koklamadan bi yudumda icmeye calis..ins ise yarar suan yaptim ve iciyorum bile canim..buarada gun icinde ne zmaan icersen ic ama tok olmamaya calis yemeklerden iki saat sora falan hafif acken ic ..2 kez ic gunde

dr gttm bugun yumurtalarımın en buyugu 19.2 mm olmus catlama ignesi verdi yarın 17.00da yaptıracam acaba ilişki nezamn olmalı

canım cok teskr ederim allah razı olsun inş faydasını bizde görürüz..

Ne demek canim onemli deill ins yumurtanla sperm kavusurda gerek kalmaz bu otlara :) benim bildigim igne vurulunca 36 saat icinde catlamasi gerekiyor iliski konusunuda dr a sorsaydin keske ne zaman giriyim die

biliorum 36 saat içinde oldugunu, zaten bu benım 2. çattlama iğnem yarın iğne yaptırcam cumartesi sabah da dr gidicem tekrar....çatlayp çatlamadığını görmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…