çatlıyor mu ? çatlamıyor mu ? yardim lutfen ..

angarali123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
120
6
38
34
Ankara
Kizlar tarlusal sayesinde 2 ocakda adet gordum bugun adetin 13.gunu ve iki gundur sabahlari bu saatlerde ates basmalariyla uyaniyorum bu kıs gunu terden atesten boguluyorum resmen.aceba yumurtluyo olabilir miyim iki gundur camasirimdada beyaz leke var.ama kafami karistiran burdaki arkadaslar ates basmalari akintilar sadece bir gun surer demis ..benim iki gundur var dahada devam eder gibi gorunuyo aceba catlamiyormuki ?bu durumda olupta catlayan varmi ?

Doktoruma gidemiorum cunku bana hsg cekilmeden gelme dedi bende korkudan cektirmedim suan gitsem bile benle ilgilenmez bi kac ay hsg cektirmeden deneyim dedim .simdide supheye dustum catlayamiyo galiba falan die bise yeyip icsemmi kürlerden yarari olurmuki bu saatten sora

Doktoruma gidemiorum cunku bana hsg cekilmeden gelme dedi bende korkudan cektirmedim suan gitsem bile benle ilgilenmez bi kac ay hsg cektirmeden deneyim dedim .simdide supheye dustum catlayamiyo galiba falan die bise yeyip icsemmi kürlerden yarari olurmuki bu saatten sora

tatlım hsg cektirdim ben,cektirrrrrrrrrrr

Evet canim haklisin da ben o kadar korkak biriyim ki anlatamam kan bile verirken halimi gorsen gulersin.aglamaktan öluyorum 21 yasindayim bide cocuk gibi agliyorum..herkes dio aceba dogumu neyine guvenionda hamile kalmak istion die.hsg ye de bu yuzden erteliyorum korkudan nolcak bilmiorum anestezili bi yer ariorum ankarada

benimde senden hic farkım yok cnm aglaya aglaya cıktım hsg den,korkunun ecele faydası yok.erteleye erteleye yas da gecio zamanda

Bir sorun yok canım bence çatlıyordum benimde hem akıntım hem de ateşim iki gün sürer neredeyse ben doktora sormuştum bünyeden bünyeye değişir demişti, yumurtlama konusunda bir problemim yok bu arada

Aynen ole canim bu ay adet olursam cektiririm buyuk ihtimal cunku esimde kizio cektir ona gore onumuze bakalim die mecbur dayancam artik :-( bugunleri bos gecmiorum degerlendiriorum ama ins catlamistir ya ..dokttoruma degilde baska bi hastaneye progesteron testimi versem catladimi die hemen anlasilirmi

doktorunu sürekli degistirme,takibini erteleme haydi hayırlısı de.ins.benimde seninde isteyen herkesinde olur yaa

arkadaslar bugun 12.günüm yumurtanın catladıgını nasıl anlarımmmmm kasıklarda agrımı oluyor???? noluyorrrr???? aman allahım kafam cok karısıkkkk :44:

arkadaslar bugun 12.günüm yumurtanın catladıgını nasıl anlarımmmmm kasıklarda agrımı oluyor???? noluyorrrr???? aman allahım kafam cok karısıkkkk :44:

Bende ayni dertteyim canim 14.gunum iki gundur beyaz akinti var az az ates basmalariyla uyamiyorum ama sanci yok aceba catlayamiyormu anlamadim gitti

Bende ayni dertteyim canim 14.gunum iki gundur beyaz akinti var az az ates basmalariyla uyamiyorum ama sanci yok aceba catlayamiyormu anlamadim gitti

ögleden sonra dr gidecgm yumurtaların boyutlarını ölçecek dun en büyügü 17.7 mm idi bakalım bugun ne kadr olmuslar :44: birde catlama ignesi verecek sanirim yine ovıtrelle :44: sen ilac kullandın mı canm yoksa dogal yolla olmasınımı beklıyosun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…