Çatlatma test

eylul140914

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
13
0
27
27 ekimde çatlatma iğnemi yaptım bugün merakıma test yaptım pozitif çıktı acaba yanılma payı varmıdır çok acele ettim biliyorum ama merak ettim

27 ekimde çatlatma iğnemi yaptım bugün merakıma test yaptım pozitif çıktı acaba yanılma payı varmıdır çok acele ettim biliyorum ama merak ettim
Henüz 5. Gününüz tabiki iğne etkisi. İğnenin yapıldığı gün hariç 14. Gün kesin sonucu verir

Sizinle aramızda birgün var ben 28 ekimde iğne vuruldum bugun 5. Gün aşırı kasık ve sırt agrısı kasıkta çekilmeler oluyo sizdede barmı herhangibi bişey yada bunu yaşayıp hamile kalan varmı

Suan 2 gündür testim pozitif ti
Ve kan da verdim oda pozitif ti bugün sabah test yaptım birşey yok
14 üne gelince bidaha yapmama gerek var mı sizce
Evet, gebelik oluşursa beta hCG 14ünde yükselmeye geçecek. Doktorunuz bilgi vermedi mi? Başta iğnenin etkisiyle pozitif çıkar, sonra negatife döner, 12- 14. Gün civarı gebelik varsa test pozitife döner. Her gün test yapıp stres olmayın. Belirti de aramayın. İğne belirti göstermenize sebep olur zaten. İğneyi olduğunuz günü saymadan, ertesi günü 1. Gün sayarak ilerleyin.

X