• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma sıvısı çatlatmıyor..

penbeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
226
2
96
Bursa
arkdaşlar ahşap boyama için kullnılan çatlatma tekniği için çatlatma sıvısı almak istedim. tepsiyi zımparaladım. boyadım.peçete yapıştırdım kurudu sonrada yağ renginde olan çatlatma sıvısını döktüm ardındanda beyaz boyasını( bu ikisi set halinde verildi) ama çatlamadı... nerede hata var. her şekilde denedim.. kuruduktan sonra 2.yi döktüm. ilk beyazı döküp sonra yağ rengini... ama olmado sorun nedir?2li çatlatma sıvısı basıl kullanılıyor?

yardım bekliyorum

canim benim bilsem yardimci olurdum ama bilmiyorum

yaptiklarindan sonra buraya koy da bakalim olurmuuuuuu:mymeka:
ŞenizŞeniz

keşke buraya koyacak gibi olsaydı:D:D aslında çatlatma yapmayıp direkt cilasını atsaydım süper olacaktı ama hevesya hepsini yapmak istedim ... yokmu yardım edecek???

Kuru fırça ile önce çatlatma medyumu,nu sür.Hava kabarcığı kalmayacak.Kuruduktan sonra çatlatma verniğini yine kuru bir fırça ile sür biraz bolca alarak bir defada kesik,kesik ve seri hareket ederek..Bir yere sadece bir kere sürülür,açık kalan yerler noktalar halinde sürülerek tamamlanır.Kolay gelsin.
www.husniyece.blogcu.com

çok teşekkürler annecimm..sitenizden de sizi takip ediyorumm özel mesaj gönderdim..sizin gibi tecrübeli birinin yardımcı olmaya çalışması beni çok mutlu etti..

kurudukça çatlıyodu, annem kursa gitmiştide fön makinesiyle kurutuyolardı o sırada kururken çatlıyodu boyalar..

Back