Regl olmaya 7 günüm kaldım bı yandan bu belirtileri yasıyorum biyandan yüzümdeki sivilceler aca regl olucam içinmi yoksa sıkınkı stres yaptım içinmi o sivilceler çıktımı kafam çok karışıBunlar gebelik belirtisi olabilir Bunlar regl belirtisi de olabilir yani birbirinden çok ayırt edilebilir şeyler değil Benim de bugün çatlama iğnesinin 12. günü bende de ağrılar var ama regl öncesi ağrılarımla aynı Ben pazartesi test yapacağım anca test de belli olabilir
Bende beyaz kırem gibi akıntı olmaya başladı bideBunlar gebelik belirtisi olabilir Bunlar regl belirtisi de olabilir yani birbirinden çok ayırt edilebilir şeyler değil Benim de bugün çatlama iğnesinin 12. günü bende de ağrılar var ama regl öncesi ağrılarımla aynı Ben pazartesi test yapacağım anca test de belli olabilir
Cevep verdiniz için teşekür ederimDediğim gibi reglden önce de akıntı oluyor sizin 11. Gününüzse yarın test yapabilirsiniz varsa çıkar bir de çatlatma ipnesi olduğunuz için adetiniz gününde değil muhtemelen iğnenin 15. Günü olur eğer gebelik yoksa
Test yaptınmı canım merak etimBunlar gebelik belirtisi olabilir Bunlar regl belirtisi de olabilir yani birbirinden çok ayırt edilebilir şeyler değil Benim de bugün çatlama iğnesinin 12. günü bende de ağrılar var ama regl öncesi ağrılarımla aynı Ben pazartesi test yapacağım anca test de belli olabilir
Evet bugün yaptım negatif maalesefTest yaptınmı canım merak etim
Ben bildim bı ilişki üzerinden 14 gün geçmesi gerek ben dün test yaptım benimkiside negatifEvet bugün yaptım negatif maalesef
Aslında 12. Günden sonra pozitif çıkıyor bilemiyorum bekleyecez artıkBen bildim bı ilişki üzerinden 14 gün geçmesi gerek ben dün test yaptım benimkiside negatif
İşlh isdedimiz sonucu alırız ikimizdeAslında 12. Günden sonra pozitif çıkıyor bilemiyorum bekleyecez artık