Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesiyle yumurtaaam çatlamışşşş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuzkadin8

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
771
415
23
35
Kızlaaar merhaba bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım doktorun dediği saatler de birliktelik oldu yumurtam çatlamış dün doktorum dedi ama olmazsaaaa ne yapıcammm aşılamaya geçsem direk olur muy

Kızlaaar çatlatma iğnesi olup yumurtası çatlayıp da gebe kalamayan var mi
Ben kullanmadım ama yumurtanın çatlamış olması illa ki döllenme olacak demek olmuyor ki. Tabi ki gebe kalamayan çok var. Ama eşinin sperm değerleri güzelse, hızlıysa büyük bi ihtimalle tutmuştur. Belirtini takip et.

Valla benim asıl sormak istediğim eğer olmazsa hemen aşılama yaptırmak istiyorum bir daha yine aynı tedaviyi uygulamak istemiyorum

Valla benim asıl sormak istediğim eğer olmazsa hemen aşılama yaptırmak istiyorum bir daha yine aynı tedaviyi uygulamak istemiyorum
Eğer yaşın geçiyorsa yaptır. Yoksa bitkisel yöntemleri dene önce. Sende yumurtlama problemi mi var yoksa doktor süreci hızlandırmak için mi başlattı klomene.

Yani ben ilaçsız yumurta takibi yaptırdım ilk önce ondan şüphelendi dedi ki yumurtlamanda sıkıntı olabilir sonra ilaçsız yumurta takibi yaptık 3 yumurtam gelişti biri çatladı ama olmadı sonra hsg çektirdim temiz çıkınca klomen yaptı hızlansın diye ama Bu ayda olmazsa direk aşılama yaptırmak istiyorum 29yaşındayım

Son durum nedir merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…