• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Catlatma ignesiyle ilgili kafamda deli sorular

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cashua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2018
105
61
98
32
Herkese iyi aksamlar arkadaşlar ..
bugün catlatma ignemin 11. Günü test yaptim iki tame negatif cikti .. okudugum kadariyla ilacin etkisinden pozitif cikabiliyormus bunu da merakimdan 5. Gun yapmistim o zaman bariz cift cizgiyi gordum bugunde 11. Gun tek cizgi .. kafama takiliyor surekli ovitrella catlatma ignesinin prospektusunde 10. Gunden sonra yapilmasi gerekir diyor .. okudugum yerlerde 14-15 diyor doktor regl tarihi gectikten sonra diyor .. ne yapacagim bilmiyorum .. bu konuda cok da yoruldum artik .. hep bi umit hep bi heyecan .. negatif negatif gorup de sonradan pozitifi yakalayan var mi cok merak ediyorum bu catlatma ignesiyle

Herkese iyi aksamlar arkadaşlar ..
bugün catlatma ignemin 11. Günü test yaptim iki tame negatif cikti .. okudugum kadariyla ilacin etkisinden pozitif cikabiliyormus bunu da merakimdan 5. Gun yapmistim o zaman bariz cift cizgiyi gordum bugunde 11. Gun tek cizgi .. kafama takiliyor surekli ovitrella catlatma ignesinin prospektusunde 10. Gunden sonra yapilmasi gerekir diyor .. okudugum yerlerde 14-15 diyor doktor regl tarihi gectikten sonra diyor .. ne yapacagim bilmiyorum .. bu konuda cok da yoruldum artik .. hep bi umit hep bi heyecan .. negatif negatif gorup de sonradan pozitifi yakalayan var mi cok merak ediyorum bu catlatma ignesiyle
Igneyle yok. Ben de geçen ay negatifi gördüm. 11.gün kanda 0.0 13.gün aksam bir ümit idrar testiyle tek çizgi. Varsa eğer silik de olsa ikinci çizgi çıkıyor. Hatta 9. Gün öğrenen kan veren çok çok erken tespit eden de gördüm. Sonradan pozitife dönen sadece dogal yolla hamile kalan bir uye vardi burda. Reglden önce heo negatifmis tum testler regli bir kac gun gectikten sonra kanda cikmis. Ama catlatma ignesi ile her sey cok kontrollu oluyor 15-17 gün sonra regl oluyosun bebek yoksa. Sen yine doktorunu dinle regl gecikmesi olmadan test yapma. 💐

Back