- 31 Ocak 2025
- 9
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi mervemre3442
-
Evet iğneden sonra gün aşırı dedi benim çatlamama sorunum vardı küçük kistler vardıBenim bugün gonal f 5. Günümdü pazartesi yumurta kontrolü var ama bana aşılama olacak sizin ilişki mi önerildi
Pcos mu vardı benim pcos varEvet iğneden sonra gün aşırı dedi benim çatlamama sorunum vardı küçük kistler vardı
Evet pcos var malesefPcos mu vardı benim pcos var
Sizin varmı cocugunuzİnşallah hızlıca geçer bu süreç ve güzel haber alırsın
Maalesef yok iki yıldır evliyim yeni başladık tedaviye sizin var mıSizin varmı cocugunuz
Yok benimdeMaalesef yok iki yıldır evliyim yeni başladık tedaviye sizin var mı
Yeni mi denemeye başladınızYok benimde
Evet ilk olcak klomen kullandım sonra iğne şimdi çalışmalara başladık ama cok kasık agrım ve karın agrım varYeni mi denemeye başladınız
Benim ağrılarım da adet ağrısı gibiCanım selam ben de pzt vuruldum iğneyi belirtileri gün gün yazıyorum bugün sanki regl olacak gibi ağrılar yokladı bir de ishal oldum duphastondan mı bilmiyorum. 10 gün sonra rest yapacağım hadi inşallah bu ay pozitif olur bu ay hsg çekildim
doğal deneme yaptırmadı doktor bana direk ıuı yapılacak dedi. Henüz çatlatma iğnesini vurulmadım ama burda okuduğum kadarıyla herkes kaşık ağrısı yaşamış
Benim merakım ilk iğnede tutarmı acaba cok heyecanlı bekleyişBenim ağrılarım da adet ağrısı gibi
Hsg bende cekindim gecen sene tüplerim acıktı sorum yoktu ama doğal yoldanda olmuyorCanım selam ben de pzt vuruldum iğneyi belirtileri gün gün yazıyorum bugün sanki regl olacak gibi ağrılar yokladı bir de ishal oldum duphastondan mı bilmiyorum. 10 gün sonra rest yapacağım hadi inşallah bu ay pozitif olur bu ay hsg çekildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?