• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesinin vucudunuzda etkileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

EceCigdem

Kalbimin prensine bir prenses..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.925
Puanlar
133
Pazartesi gunu ilk defa catlatma ignesi olacagim kizlar vucutta ne gibi etkiler yapiyor simdiden bilip ona gore kendimi hazirlamak istiyorum birazda tedirginim. Deneyimlerinizi paylasip yardimci olur musunuz ?

Pazartesi gunu ilk defa catlatma ignesi olacagim kizlar vucutta ne gibi etkiler yapiyor simdiden bilip ona gore kendimi hazirlamak istiyorum birazda tedirginim. Deneyimlerinizi paylasip yardimci olur musunuz ?
Cok fazla bi degisiklik olmuyor kasik batmalari artmıştı bende ve sonuc negatifti:KK51:

Merhaba bende 31 mayısta oldum çatlatma iğnesi ertesi gün akıntı ve ağrı oldu ve dün ,önceki gün sarı akıntım geldi felaket kasık agrım var göğüslerim çok agrıyor kabızlık var sanki adet olacak mışım gibi ama bi çok yerde okudum adet ve hamilelik belirtisi hemen hemen aynıymış Rabbim nasip eder inşallah

Benimde iğneden sonraki 7.günüm vurulduktan sonraki gün kaşık ağrısı artıyor batma ve kasılma gibi bir süre devam ediyor sonra tamamen geçiyor yani 2 günüsonunda birşey kalmıyor aslında çatlatma olduktan sonra ağrı vs hissetmiyorsun

Yumurta geliştirmek için iğne kullanıyorum canım hiç bi gariplik yok...
Salı günü çatlatma iğnesi vurulcam bakalım onda belki değişıklik olur...
Inşallah Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin....

Kızlar ben perşembe kan vericem ama akıntım devem ediyor iki gündür kasıklarıma kıramp giriyor normal mi

Kizlar bnde bu sabah catlatma ignemi vurdurdum gobekten. Umarim olumlu sonuc alirim. Doktor yarin iliskiye baslayin dedi ama esim sahurda geliyor yarin sahura kadar zaman gecse gec olur mu acaba bu aksamdan baslasak mi bilemedim

Back