• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinin 6. günü test negatif..

ersintgb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
330
24
38
34
merhabalar, 1,5 yıllık evliyim, polikistik over teşhisi konmuştu, klomen ve çatlatma iğnesi oldum. bu gün itibariyle çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu. sorum şu arkadaşlar, çatlatma iğnesinin betahcg içerdiğini buradan öğrendim, normalde 10. güne kadar çift çizgi çıkıyormuş, dün test yaptım negatif çıktı.. farkındayım erken olduğunun ama dayanamadım:30: bu durumda olan var mı ?? Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. şimdiden tşkler.

Bende 1 şubat 2014 de çatlatma iğnesi yaptırdım. Senin negatif çıkması çok normal kesin sonuç adetin geçtikten sonra belli olur.Sakın üzülme. Benim teşhisim LUF sendromu beklemeye devam ediyoruz bakalım kısmet belki ikimiz içinde bu aydır

Ben çatlatma iğnesini 2. kez oldum. Geçen ayda ağrılarım olmuştu yoğun bir biçimde adet olana kadar. Bu ay ise ağrı yok tuaf bir his var her an adet olucakmışım gibi iğne yaptırıp hamile kalan varmı öncesinde neler yaşadı bilgi verebilirmisiniz

Bende 1 şubat 2014 de çatlatma iğnesi yaptırdım. Senin negatif çıkması çok normal kesin sonuç adetin geçtikten sonra belli olur.Sakın üzülme. Benim teşhisim LUF sendromu beklemeye devam ediyoruz bakalım kısmet belki ikimiz içinde bu aydır

inşallah arkadaşım araştırdım biraz döllenme olduktan 7-8 gün sonra betahcg salgılanmaya başlıyormuş.. 3-5 gün sonra yine yapıcam haberleşlim cnm

bende bu ramazan ayında çatlatma iğnesi olmuştum ama gebe kalamadım.hala gebe değilim.inşallah siz gebesinizdir

bende bu ramazan ayında çatlatma iğnesi olmuştum ama gebe kalamadım.hala gebe değilim.inşallah siz gebesinizdir

cnm ben de dün kan testi yaptırdım beta 16,26 çıktı, adete 4 gün var değer düşük ama artar inşallah bu gün yine yaptırcam kısmetse.. Rabbim kucağımızı boş koymasın inşallah.

merhabalar, 1,5 yıllık evliyim, polikistik over teşhisi konmuştu, klomen ve çatlatma iğnesi oldum. bu gün itibariyle çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu. sorum şu arkadaşlar, çatlatma iğnesinin betahcg içerdiğini buradan öğrendim, normalde 10. güne kadar çift çizgi çıkıyormuş, dün test yaptım negatif çıktı.. farkındayım erken olduğunun ama dayanamadım:30: bu durumda olan var mı ?? Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. şimdiden tşkler.
mrb.kızlar bnde polikistik over hastasyım doktorum bana iğne falan vermedi sadece inofolic verdi bu ilacı kullanıorum fayda görür müyüm acaba?

Ben bugün kan testi yaptırdım yine negatif çok üzülüyorum artık birdahaki ay inşallah olur. Senin için çok sevindim darısı başıma artık arkadaşım

slm kızlar bende pco hastasıyım. klomen ve çatlama iğnesiyle ilk kullanımda hamile kaldım.
sevinmeden 7 haftalıkken kaybettim çok üzgünüm..Allah kimseye yaşatmasın.

slm kızlar bende pco hastasıyım. klomen ve çatlama iğnesiyle ilk kullanımda hamile kaldım.
sevinmeden 7 haftalıkken kaybettim çok üzgünüm..Allah kimseye yaşatmasın.

Merhaba benimde bildigim bir rahatsızlığım yok ve sizin gibi yumurta takibi sonucu çatlama iğnesiyle hemen hamile kalmıştım ve bende 8.haftada bebeğin kalp atışı duyulmadigi için kürtaj oldum..Allah'ım hiç kimseye yaşatmasın hala kabullenemiyorum ve çok kötüyüm. .

hamileyim çok şükür Rabbim Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah. isteyen dileyen herkese versinnn inşallahh

mrb öncelikle hayrlı uğurlu olsun isteyen herkese kısmet olsun inşallah...ben birşey sormak istiyorum anladığım kadaryla 12. gün kan testinde sonucun çıkmış peki idrar testinde kaçıncı gün pozitifi gördün acaba...

mrb öncelikle hayrlı uğurlu olsun isteyen herkese kısmet olsun inşallah...ben birşey sormak istiyorum anladığım kadaryla 12. gün kan testinde sonucun çıkmış peki idrar testinde kaçıncı gün pozitifi gördün acaba...

cnm benim adetten 3 gün sonra silik silik çıkmay başlamıştı ama idrar testi zaman kaybı, en iyi yöntem beta hcg, hatta bnmki ikiz olmsına rağmen silik silik çıkmıştı rbbim herkese nasip etsin isteyen dileyen..

cnm benim adetten 3 gün sonra silik silik çıkmay başlamıştı ama idrar testi zaman kaybı, en iyi yöntem beta hcg, hatta bnmki ikiz olmsına rağmen silik silik çıkmıştı rbbim herkese nasip etsin isteyen dileyen..

beni biraz rahatlattın walla bende iğne oldum bugn 11. günüm dün test yaptım çok az silik 2. çizgi çıktı bugün akşam yaptım hiç çıkmadı bende biraz daha bekleyip direk hcg baktırıyım boşuna hemen kendimizi sıkıntıya sokuyoruz.....teşekkür ederim cewabın için :16::16:

Back
X