Çatlatma iğnesinin 16.günü gebeliğini öğrenen var mı??

H

Hakkında hayırlısı olsun canım bizde hazirana kadar deneyip olmazsa haziranda tüp düşünüyoruz nereye gideceksin tüp için
Universite hastanesinden rapor cikartip ozelde yaptirmayi dusunuyorum ya. Tabi ocakta 2. Asilamami olmam lazim bunun icin. Ama onceden gidip bi fiyat alalim butcemizi belirleyelim istedik. Konak hastanesine gidecegiz

Aynen öyle canım belli olmuyor ve benim kırmızılar geldi bugün hayırlısı olsun ne diyeyim
Ben sana demiştim kuzum çok takma ben geçen ay catlatma ignesi vuruldum kafayı yedim test yapmaktan bu ay takmıyorum tedavide almadın akışına bıraktım bu ineler ilaçlar düzenli olan hormonumuda bozdu gereksiz yere geciktim ben geçen ay dedim hamileyim ama inenin 16 günü adet oldum o yüzden bıraktım ben yoruldum cokk cunku

Öyle canım ama bu da bir tedavi yöntemi ilk kez denedim ben de test konusunda da yıllardır böyleyim ne yazık ki adete yalın test yapmaya başlarım iyi bişey deil ama napayım çok da elimde deil bu ay bende letu var elimde kullanamam ovalüsyonla takip edemem akışına zamanında çok bıraktım olmuyor uğraşmam şart canım hazirana kadar oldu oldu olmadı tüp bebek yapacağız

Kaç yıl oldu deneyeli canım sorması ayıp sorunun neydi

Kaç yıl oldu deneyeli canım sorması ayıp sorunun neydi
Canım 5 senelik evliyim arada ara verdiğimiz zamanlar oldu benim kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım var sebepleri bulunamadı aklına gelen her türlü test yapıldı yaşım 34 ve hormon değerlerim de çok çok iyi eşiminde aynı şekilde en son bir sene önce rahim filmi çektirdim T rahim çıktım ve şubat ayında histeroskopi oldum düşüklerin sebebi olarak bu gösterildi yine korunduk birkaç aydır deniyoruz ilk kez bu ay ilaç denedim aslında tüp düşünüyorduk ameliyatımı yapan doktorum tüp bebek hastası değilsin diyor dene olur diyor ama bizde hazirana kadar deneyelim olmazsa mecburen tüp yaptıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…