- 3 Ocak 2021
- 2.988
- 944
- 35
-
- Konu Sahibi Sosyallanne
Ben 16. Günü regl olmuştum insllh sende vardır canım kan ver benceMerhaba kızlar bugün iğnemin 16.günü sabah test yaptım çok silik çıktı yada kuruma bilmiyorum dünden beri kasık ve göğüs ağrım var merak edip ovalüsyon testi de yaptım o da pike yakın çıktı tekrar mı yumurtluyorum gebelik mi var anlam veremedim olsa şimdiye çıkmazmıydı???
Konuyu takipteyim ben de benzer durumdayimMerhaba kızlar bugün iğnemin 16.günü sabah test yaptım çok silik çıktı yada kuruma bilmiyorum dünden beri kasık ve göğüs ağrım var merak edip ovalüsyon testi de yaptım o da pike yakın çıktı tekrar mı yumurtluyorum gebelik mi var anlam veremedim olsa şimdiye çıkmazmıydı???
hakkında hayırlısı olsun canım testini at buraya bakalımMerhaba kızlar bugün iğnemin 16.günü sabah test yaptım çok silik çıktı yada kuruma bilmiyorum dünden beri kasık ve göğüs ağrım var merak edip ovalüsyon testi de yaptım o da pike yakın çıktı tekrar mı yumurtluyorum gebelik mi var anlam veremedim olsa şimdiye çıkmazmıydı???
Ayyy hamilesin bence silik çizgi çıktıysaaaMerhaba kızlar bugün iğnemin 16.günü sabah test yaptım çok silik çıktı yada kuruma bilmiyorum dünden beri kasık ve göğüs ağrım var merak edip ovalüsyon testi de yaptım o da pike yakın çıktı tekrar mı yumurtluyorum gebelik mi var anlam veremedim olsa şimdiye çıkmazmıydı???
Canım sabah çıktı ama akşamüstü yaptım tekrar onda yoktu bence yok ama ovalüsyon neden koyu çıkıyor anlamadımAyyy hamilesin bence silik çizgi çıktıysaaa
Bence yok ama sabah testte vardı akşamüstü yaptım yok ama ovalüsyon koyu çıkıyorBen 16. Günü regl olmuştum insllh sende vardır canım kan ver bence
Var mı bir yorumun canım ovalüsyon neden koyu anlamadım tekrar mı yumurtluyorumKonuyu takipteyim ben de benzer durumdayim
Atacam canım bakınhakkında hayırlısı olsun canım testini at buraya bakalım
hemenmi çıktı bunlar canımKızlar bakın bu attığım fotoda üstteki dün akşamın alttaki sabahki fotoda net deil ama marka awox erken gebelik testi H hlvsrCinnamonQueen Sebha_ cidooss &
Yok canım bu test geç oturuyor zaten ilk 5 dk yoktu sonra 30 dk geçti öyle baktım kuruma çıkarmadı bu test hiç şimdiye kadar ama belki de kuruma bilmiyorumhemenmi çıktı bunlar canım
Çok eski bi arkadaş vardı burda 16. Günde öğrenmişti hatta bi 15. Günde negatifti demişti banaMerhaba kızlar bugün iğnemin 16.günü sabah test yaptım çok silik çıktı yada kuruma bilmiyorum dünden beri kasık ve göğüs ağrım var merak edip ovalüsyon testi de yaptım o da pike yakın çıktı tekrar mı yumurtluyorum gebelik mi var anlam veremedim olsa şimdiye çıkmazmıydı???
Yaaa var mı öyle birileri bende çok aradım buralarda ama genelde herkes 13.14.gün en geç öğrenmişler benim bugün 16.gündü hala adette olmadım test bir silik çıktı bir negatifÇok eski bi arkadaş vardı burda 16. Günde öğrenmişti hatta bi 15. Günde negatifti demişti bana
canım baya pike yakın çıkmışKızlar bu da bugün yaptığım ovalüsyon testi pazartesiden başladım bugün en koyu hali hatta pike yakın tekrar mı yumurtluyorum yada gebelik var diye mi böyle anlamadım yanicidooss Sebha_ CinnamonQueen H hlvsr
anladım canım napçaksın peki dr unla görüştünmü ?Yok canım bu test geç oturuyor zaten ilk 5 dk yoktu sonra 30 dk geçti öyle baktım kuruma çıkarmadı bu test hiç şimdiye kadar ama belki de kuruma bilmiyorum
Canım ben görev gereği doğuda yaşıyorum doğru düzgün doktor yok olanda bişey anlamıyor yani gitsem ne diyecek ben yarın sabah tekrar test yapacam yani varsa çıkması gerekir yoksa da adet gelir heralde ama ovalüsyon neden koyu anlam veremedim daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda da gebelik zamanı koyuya yakın çıkar gebelik testi yapardım silikti olsa çizgi çıkardı bu sefer ya gebelik ya yumurtlama gebelik olsa testte neden yok birden iki gündür kasık ve göğüs ağrım var ilk kez bu ay iğne ve ilaç tedavisi denedimcanım baya pike yakın çıkmış
anladım canım napçaksın peki dr unla görüştünmü ?
anladım canım hakkında hayırlısı olsun yarın bir daha yap bakalım test eğer varsa daha belirgin çıkacaktır yoksada regl olmaz lazım uzun süre geçerse reglin bi dr a gidersin olmadıCanım ben görev gereği doğuda yaşıyorum doğru düzgün doktor yok olanda bişey anlamıyor yani gitsem ne diyecek ben yarın sabah tekrar test yapacam yani varsa çıkması gerekir yoksa da adet gelir heralde ama ovalüsyon neden koyu anlam veremedim daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda da gebelik zamanı koyuya yakın çıkar gebelik testi yapardım silikti olsa çizgi çıkardı bu sefer ya gebelik ya yumurtlama gebelik olsa testte neden yok birden iki gündür kasık ve göğüs ağrım var ilk kez bu ay iğne ve ilaç tedavisi denedim
Kuzum benim bir keresinde regl gunumde pik cikti, dedim kesin hamileyim, ama 2 saat sonra regl oldum. Yani ovulasyon testine hic guvenim yokKızlar bu da bugün yaptığım ovalüsyon testi pazartesiden başladım bugün en koyu hali hatta pike yakın tekrar mı yumurtluyorum yada gebelik var diye mi böyle anlamadım yanicidooss Sebha_ CinnamonQueen H hlvsr