Çatlatma iğnesinin 16.günü gebeliğini öğrenen var mı??

Sosyallanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
2.988
944
35
Merhaba kızlar bugün iğnemin 16.günü sabah test yaptım çok silik çıktı yada kuruma bilmiyorum dünden beri kasık ve göğüs ağrım var merak edip ovalüsyon testi de yaptım o da pike yakın çıktı tekrar mı yumurtluyorum gebelik mi var anlam veremedim olsa şimdiye çıkmazmıydı???

Ben 16. Günü regl olmuştum insllh sende vardır canım kan ver bence

Konuyu takipteyim ben de benzer durumdayim

hakkında hayırlısı olsun canım testini at buraya bakalım

Ayyy hamilesin bence silik çizgi çıktıysaaa

Kızlar bu da bugün yaptığım ovalüsyon testi pazartesiden başladım bugün en koyu hali hatta pike yakın tekrar mı yumurtluyorum yada gebelik var diye mi böyle anlamadım yani cidooss Sebha_ CinnamonQueen H hlvsr

Eklentiler

• IMG_7258.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_7254.jpeg
    25,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_7243.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 24
Çok eski bi arkadaş vardı burda 16. Günde öğrenmişti hatta bi 15. Günde negatifti demişti bana

canım baya pike yakın çıkmış
Yok canım bu test geç oturuyor zaten ilk 5 dk yoktu sonra 30 dk geçti öyle baktım kuruma çıkarmadı bu test hiç şimdiye kadar ama belki de kuruma bilmiyorum
anladım canım napçaksın peki dr unla görüştünmü ?

canım baya pike yakın çıkmış

anladım canım napçaksın peki dr unla görüştünmü ?
Canım ben görev gereği doğuda yaşıyorum doğru düzgün doktor yok olanda bişey anlamıyor yani gitsem ne diyecek ben yarın sabah tekrar test yapacam yani varsa çıkması gerekir yoksa da adet gelir heralde ama ovalüsyon neden koyu anlam veremedim daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda da gebelik zamanı koyuya yakın çıkar gebelik testi yapardım silikti olsa çizgi çıkardı bu sefer ya gebelik ya yumurtlama gebelik olsa testte neden yok birden iki gündür kasık ve göğüs ağrım var ilk kez bu ay iğne ve ilaç tedavisi denedim

anladım canım hakkında hayırlısı olsun yarın bir daha yap bakalım test eğer varsa daha belirgin çıkacaktır yoksada regl olmaz lazım uzun süre geçerse reglin bi dr a gidersin olmadı

Kızlar sabah test yaptım ve negatif çıktı kasık ve bel ağrım var muhtemelen bugün regl olurum

Kuzum benim bir keresinde regl gunumde pik cikti, dedim kesin hamileyim, ama 2 saat sonra regl oldum. Yani ovulasyon testine hic guvenim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…