- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 25
- Konu Sahibi GaardennRosee
-
Yarını bekleyeyim yarın olmazssam yaparım :)Tesr yapabilirsin. Varsa pozitif çıkar yoksa regli beklersin.
Yarını bekleyeyim yarın olmazssam yaparım :)
Yaptım zaten 8 tane felanBen senin yerinde olsam 50 kere yapmıştım
Ayyy inşallah hamilesindirYaptım zaten 8 tane felan
Yaaaa kan verin hemen niye bekliyosunuz hepsi aynı marka mı testlerin bazen markadan dolayı farklı sonuç çıkabiliyormuş hangi marka gebelik testi6 tanesi pozitif 2 tanesi negatif nurtopu gibi testlerim var
Evde değilim markalarını bilmiyorum ama ipne etkiside olabilir mi ama bugün dediğim gibi oldu aynı şüphe düştü yarın belli olcak utanmasam 9. Testi yapcam da işte artık eczaneye gitmeye utanırım bu ayYaaaa kan verin hemen niye bekliyosunuz hepsi aynı marka mı testlerin bazen markadan dolayı farklı sonuç çıkabiliyormuş hangi marka gebelik testi
İnşalllahhh adet olcakmışım gibi bir ağrı giriyo kasığıma 2 gündür ama adet olmadım hala yarın bat neler olucak heycanlı bekleyiş devam ediyor bu ay 4 kişi rüyasında hamileee gördü benivardır inşallah haberleri bekliyoruz
Birde o hayal kırıklığı çok üzüyor beni korkuyorum 1 buçuk senedir hep negatif olunca :)Yaaaa kan verin hemen niye bekliyosunuz hepsi aynı marka mı testlerin bazen markadan dolayı farklı sonuç çıkabiliyormuş hangi marka gebelik testi
Hayırlısı olsun var bence sabrınıza hayranımİnşalllahhh adet olcakmışım gibi bir ağrı giriyo kasığıma 2 gündür ama adet olmadım hala yarın bat neler olucak heycanlı bekleyiş devam ediyor bu ay 4 kişi rüyasında hamileee gördü beni
İnşalllahhh çok teeşekkür ederim annemde instla var diyo ama hayırlısıHayırlısı olsun var bence sabrınıza hayranımSağlıkla kucağınıza alın inşallah
inşallah çok teşekkür ederimİnşalllahhh çok teeşekkür ederim annemde instla var diyo ama hayırlısısizde bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşalllahh
İNŞALLLAHHAyy haber et canım bizlereeeinşallah vardırrr
maalesef adet oldum gece az az başladı çok berbat bir sancıyla acile gittim gebelik testi yaptılar negatif hayırlısıvardır inşallah haberleri bekliyoruz
Hayırlısı olsun bacım Rabbim en hayırlı vakitte en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahmaalesef adet oldum gece az az başladı çok berbat bir sancıyla acile gittim gebelik testi yaptılar negatif hayırlısı
Amin inşallahhHayırlısı olsun bacım Rabbim en hayırlı vakitte en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?