- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 25
- Konu Sahibi GaardennRosee
Bugün iğnenin 14.günü deli gibi bel ağrım var kasıklarım da ağrıyo yarın bat birde akıntım çok ve bugün afedersiniz koyu ve beyaz akıntım çok geldi bişgilerinize ihtiyacımm varr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarını bekleyeyim yarın olmazssam yaparım :)Tesr yapabilirsin. Varsa pozitif çıkar yoksa regli beklersin.
Yarını bekleyeyim yarın olmazssam yaparım :)
Yaptım zaten 8 tane felanBen senin yerinde olsam 50 kere yapmıştım![]()
Ayyy inşallah hamilesindirYaptım zaten 8 tane felan![]()
Yaaaa kan verin hemen niye bekliyosunuz hepsi aynı marka mı testlerin bazen markadan dolayı farklı sonuç çıkabiliyormuş hangi marka gebelik testi6 tanesi pozitif 2 tanesi negatif nurtopu gibi testlerim var![]()
Evde değilim markalarını bilmiyorum ama ipne etkiside olabilir mi ama bugün dediğim gibi oldu aynı şüphe düştü yarın belli olcak utanmasam 9. Testi yapcam da işte artık eczaneye gitmeye utanırım bu ayYaaaa kan verin hemen niye bekliyosunuz hepsi aynı marka mı testlerin bazen markadan dolayı farklı sonuç çıkabiliyormuş hangi marka gebelik testi![]()
İnşalllahhh adet olcakmışım gibi bir ağrı giriyo kasığıma 2 gündür ama adet olmadım hala yarın bat neler olucak heycanlı bekleyiş devam ediyor bu ay 4 kişi rüyasında hamileee gördü benivardır inşallah haberleri bekliyoruz![]()
Birde o hayal kırıklığı çok üzüyor beni korkuyorum 1 buçuk senedir hep negatif olunca :)Yaaaa kan verin hemen niye bekliyosunuz hepsi aynı marka mı testlerin bazen markadan dolayı farklı sonuç çıkabiliyormuş hangi marka gebelik testi![]()
Hayırlısı olsun var bence sabrınıza hayranımİnşalllahhh adet olcakmışım gibi bir ağrı giriyo kasığıma 2 gündür ama adet olmadım hala yarın bat neler olucak heycanlı bekleyiş devam ediyor bu ay 4 kişi rüyasında hamileee gördü beni![]()
İnşalllahhh çok teeşekkür ederim annemde instla var diyo ama hayırlısıHayırlısı olsun var bence sabrınıza hayranımSağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
inşallah çok teşekkür ederimİnşalllahhh çok teeşekkür ederim annemde instla var diyo ama hayırlısısizde bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşalllahh
İNŞALLLAHHAyy haber et canım bizlereeeinşallah vardırrr
![]()
maalesef adet oldum gece az az başladı çok berbat bir sancıyla acile gittim gebelik testi yaptılar negatif hayırlısıvardır inşallah haberleri bekliyoruz![]()
Hayırlısı olsun bacım Rabbim en hayırlı vakitte en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahmaalesef adet oldum gece az az başladı çok berbat bir sancıyla acile gittim gebelik testi yaptılar negatif hayırlısı![]()
Amin inşallahhHayırlısı olsun bacım Rabbim en hayırlı vakitte en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah![]()