• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesinin 14 gunu test lutfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazi123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
125
26
13
39
Slm kizlar bugun ignenin vuruldugu gunle beraber 14 gunum idrar testi yapdim negatif cikdi sizce erken mi daha

Olsa çıkardı canım 14. Gün yinele bekle 16. Gün çıkan okudum zaten adet olmuşsun bu günlerde yoksa

Slm kizlar bugun ignenin vuruldugu gunle beraber 14 gunum idrar testi yapdim negatif cikdi sizce erken mi daha
Aleykum selam canım benimde bugün 14 günüm ama bat 6 gün var o yüzden test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bence erken belki geç döllenme olsa bile çıkmaz kaç gün var

Aleykum selam canım benimde bugün 14 günüm ama bat 6 gün var o yüzden test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bence erken belki geç döllenme olsa bile çıkmaz kaç gün var
23 kasimda oldum sen ne zaman oldun cnm benimde 4 gun var dr 15 gunden sonra direkt kan ver dedi

Ben ilk klomen kullandığım zaman ilk gittiğimde yumurtalar tam gelişmemişti iki gün arayla 2 defa tekrar gitmiştim 16 ve 18 mm ulaşmıştı eşimin görevi çıkmıştı iğneyi bekletmistim sonra kontrole gittim 21 ve 24 mm büyüklüğe ulaşmıştı çatlamamıştı halen iğneyi oldum ama o ay hamile kalamadım bu ay adetin 5. Günü kullanmaya basladim 6 gün sonra kontrole gittim doktor 1 yumurtam olduğunu çabuk geliştiğini söyledi hemen iğne oldum 36 saat sonra değerlendirdim ertesi günde öyle ilişki sırasında kasik agrım oldu insallah çatlamıştır

Aslinda benim son bi kac aydir adetim 30 günden sonra geliyor ama igne olunca 15 gun gelir dediler neye gore hesaplicam bilemedim banada 15 gun kan ver dedi
Tabi çok zor bekle diyecem de belki geç döllenme olduysa hemen çıkmayabilir

Tabi çok zor bekle diyecem de belki geç döllenme olduysa hemen çıkmayabilir
Arkadaslar benim aklima bisey takiliyo. Biz catlatma ignesi ile catlatinca , zaten 24-36saat icinde bu yumurta catliyo. Catladigi gun belli yani.Bu durumda , gec dollenme soz konusu olabiliyo mu?

Arkadaslar benim aklima bisey takiliyo. Biz catlatma ignesi ile catlatinca , zaten 24-36saat icinde bu yumurta catliyo. Catladigi gun belli yani.Bu durumda , gec dollenme soz konusu olabiliyo mu?
Gerci orasida doğru ama 24 36 saat içinde kesin çatlama oluyor mu ? Burda pik görüp 3 gün siliklesmeyen var

Gerci orasida doğru ama 24 36 saat içinde kesin çatlama oluyor mu ? Burda pik görüp 3 gün siliklesmeyen var
Catlatma ignesi yaptiktan sonrayi diyosan pik 3gun siliklesmeyen diye, o hormondan dedi dr .bende sordum 2 ay once .tam 4gun full pik durdu dedim.Ona aldanma, en gec 36saat icinde catlar dedi.

Catlatma ignesi yaptiktan sonrayi diyosan pik 3gun siliklesmeyen diye, o hormondan dedi dr .bende sordum 2 ay once .tam 4gun full pik durdu dedim.Ona aldanma, en gec 36saat icinde catlar dedi.
Yok burda biri atmıştı iğne kullanmamıştı ben kendim bu ay sadece ovulasyon yaptım piki gördüm ertesi çatlamıştı

Yok burda biri atmıştı iğne kullanmamıştı ben kendim bu ay sadece ovulasyon yaptım piki gördüm ertesi çatlamıştı
Igne kullanmadan ,onu bilmiyorum da, igneyle catlatma da dedigim gibiymiş. Birde soyle oluyomus, sadece ovitilation testte pik gorup adeti normal olsak bile bazi ay yumurtlama olmayabiliyomus. Cok karisik seyler yaa.dr bana buayi es geciyoruz, yumurtan olusmadi buay dediginde neye ugradigimi sasirmistim.5-6 at once falandi.

Yumurta fazla büyüyünce de kiste dönüşüyormuş zaten benim 3 ay önce ilk klomende yumurta 16 ve 18mm ulaşmıştı iğne vurduracaktim eşimin görevi çıkınca vurdurmadim 2 gün sonra tekrar doktora gittim çatlamış mı diye bu seferde 20 ve 24 mm büyüklüğe ulaşmıştı halen çatlamamıştı sonra iğne oldum.da tutmadı o ay bence geç kalmıştık.

Back
X