- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
-
- Konu Sahibi charlottes
Igne de13.gunum 1.6 cikti sonra silindi çizgi olmadıMerhaba arkadaşlar. 13 Kasım gece çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 12. Gün. Sabah ilk idrarla test yaptım. Testin 5 dakika sonraki görüntüsünü de buraya ekliyorum. Bana göre sonuç pozitif ama iğnenin etkisi olabilir diye şüphe ettim. Kan testi vereyim en iyisi dedim. Sonucu 5’den yüksek bekliyordum çünkü idrarda varsa kanda kesin 5 üstü çıkar diye düşündüm ama sonuç 1.7 çıktınasıl oluyor da erken gebelik testi 2 alti hcg değerini tespit ediyor anlayamadım. Sizin bir fikriniz var mı?
Peki sen de idrarda pozitif gördün mü? 12. Ve 13. Günler?Igne de13.gunum 1.6 cikti sonra silindi çizgi olmadı
Ben de öyle düşünüyorum tabii. Sadece silik ve ama yine de gözle net görümen bir çizgi çıkartabilmesine şaşırdım. Daha önce bu testten çok yaptim. Her zaman negatifti. Bugün böylesi denk geldi demek :)Test bozuk o zaman kan en doğru olanı
Sanmıyorum yaHayırlısı olsun inşallah adet olmazsanız kanı tekrarlarsiniz
Sana da geçmiş olsun o zamanTabi hep artıyordu 11 mi 12 mi bilmiyorum sonra azaldı ve silindi.8.gunden beri yaptiydi
Sen de bence az bekle canims =)Sana da geçmiş olsun o zamanümitlendiren testler utansin
Sen bu ay ne durumdasın? Bu ay da çatlatma iğnesi olacak mısın ya da oldun mu? Ben direkt tüp bebeğe geçmek istiyorum ya.Sen de bence az bekle canims =)
Catlatma ignesi vermiyor kendi çatlıyor diye yine regl geldi =/Sen bu ay ne durumdasın? Bu ay da çatlatma iğnesi olacak mısın ya da oldun mu? Ben direkt tüp bebeğe geçmek istiyorum ya.
Sonucun ne oldu canımSelam kızlar ne oldu sonuçlar? Benimde bugün iğneyi vurulalı 11nci günüm. 2 gün önce kaset test yaptım negatifti. Bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi anında çıktı. Kan verdim sonuç bekliyorum
11nci gün 2.6 olan değerim 12nci gün 5.37 oldu. 14ncü gün 20.45 :) yarin 16ncı gün tekrar kan vericem :) çok şükür 4 e katlayarak gidiyor şimdilik:)Sonucun ne oldu canım
Ayyy ne güzel canım inşallah böyle sağlıklı ilerler11nci gün 2.6 olan değerim 12nci gün 5.37 oldu. 14ncü gün 20.45 :) yarin 16ncı gün tekrar kan vericem :) çok şükür 4 e katlayarak gidiyor şimdilik:)
Allah razı olsun canım. Amiiiiiinnn inanın herkese çok dua ediyorumAyyy ne güzel canım inşallah böyle sağlıklı ilerlerdarısı bize inşallah
Yaaa bana ne büyük Ümit oldun teşekkürler11nci gün 2.6 olan değerim 12nci gün 5.37 oldu. 14ncü gün 20.45 :) yarin 16ncı gün tekrar kan vericem :) çok şükür 4 e katlayarak gidiyor şimdilik:)
Tatlım varmı gebelik ? Hayırlısı olsun hakkındaYaaa bana ne büyük Ümit oldun teşekkürlerdün dayanamayıp kan verdik çatlatma iğnesinin 9. Günü aşılamanın 7.Günüydü sonuç 1.85 çıktı bi moralimiz bozuldu ama cuma günü tekrar kan testi vereceğim İnşaAllah yükselir, daha önceleri verdiğim testlerde en yüksek 1.20 görmüştüm