• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinin 12. Günü beta hcg değeri ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
Çatlatma iğnesinin 12. Günü kan değerim 1.33 çıktı sizce yükselir mi daha ? Yoksa gebelik yok mu demek ?

Olsa çıkardı diye düşünüyorum Allah isteyenlere en kısa sürede nasib etsin

Benimde bugun 12. Günüm idrar testi negatif 😔 9.ve 10. Günü pozitifti ne kadar ümitlenmiştim 😔

Maalesef iğne hcg içerdiği için yanıltıyor 15 Günden önce test yapmamak lazım :KK43: idrar testiyse birkaç gün sonra tekrarla oluşabilir ya da kan ver canım en garantisi
Bugun 14. Günüm adet olmadım testte yapmadım yarin olmazsam yapicam ama adet olucam hissediyorum

Hanımlar iyi bayramlar..ben çatlatma iğnesi ve Klomen kullandım ve 14 15 16günlerde idrar testi pozitif çıktı 17.gün gidip kan verdim ve 149.13çıktı sizce nasıl sonuç??yükselir mi sizce

Hanımlar iyi bayramlar..ben çatlatma iğnesi ve Klomen kullandım ve 14 15 16günlerde idrar testi pozitif çıktı 17.gün gidip kan verdim ve 149.13çıktı sizce nasıl sonuç??yükselir mi sizce

Canım tebrik ederim. Değerin gayet güzel ben yumurtlamadan sonra 15.gün 149 değerle öğrenmiştim gebeliğimi. 2 gün sonra tekrar et ikiye katlaması gerek. Kat kat katlansın sağlıklı ilerlesin inşallah 🙏🤲

Canım tebrik ederim. Değerin gayet güzel ben yumurtlamadan sonra 15.gün 149 değerle öğrenmiştim gebeliğimi. 2 gün sonra tekrar et ikiye katlaması gerek. Kat kat katlansın sağlıklı ilerlesin inşallah 🙏🤲
Ayyy canım benim çok güzel mesajın için çok teşekkür ederim..bayram nedeni ile veremiyorum içim içimi yiyo..pazartesi gidip vereceğim artık..adeti 2gün geçtim çok şükür bu arada hayırlı bayramlar..❤

Catlatma ignesi onuncu gunden itibaren idrar testi negatif bugun adet gunum 14. Gun beta hcg 0,38 cikti

Back