Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinin 12. Günü beta hcg değeri ?
- Konu Sahibi dkugu
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu değere göre gebelik yok canım Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda inşallahÇatlatma iğnesinin 12. Günü kan değerim 1.33 çıktı sizce yükselir mi daha ? Yoksa gebelik yok mu demek ?
Benimde bugün 12.günüm 104.2 çıktı belli olmaz belki yükselirÇatlatma iğnesinin 12. Günü kan değerim 1.33 çıktı sizce yükselir mi daha ? Yoksa gebelik yok mu demek ?
- 27 Mayıs 2019
- 121
- 52
- 18
- 31
Benimde 11. gün 2.8 çıktı merak ettim sonucunuz nedir hamile misiniz ?Çatlatma iğnesinin 12. Günü kan değerim 1.33 çıktı sizce yükselir mi daha ? Yoksa gebelik yok mu demek ?
Benimde 10. gününde 3.5 çıktı bugün 11.gün umudum kalmadıBenimde 11. gün 2.8 çıktı merak ettim sonucunuz nedir hamile misiniz ?
- 27 Mayıs 2019
- 121
- 52
- 18
- 31
Büyük ihtimal iğnenin etkisi geçmemiş oluyor o yüzden öyle çıkıyor. Ben 13. günü tekrar yaptırdım 1.6 ya düşmüştü. Umutlar birdahaki aya kaldı..Benimde 10. gününde 3.5 çıktı bugün 11.gün umudum kalmadı
- 29 Mayıs 2019
- 180
- 145
- 18
- 35
- 27 Mayıs 2019
- 121
- 52
- 18
- 31
Maalesef iğne hcg içerdiği için yanıltıyor 15 Günden önce test yapmamak lazım idrar testiyse birkaç gün sonra tekrarla oluşabilir ya da kan ver canım en garantisiBenimde bugun 12. Günüm idrar testi negatif 9.ve 10. Günü pozitifti ne kadar ümitlenmiştim
- 29 Mayıs 2019
- 180
- 145
- 18
- 35
Bugun 14. Günüm adet olmadım testte yapmadım yarin olmazsam yapicam ama adet olucam hissediyorumMaalesef iğne hcg içerdiği için yanıltıyor 15 Günden önce test yapmamak lazım idrar testiyse birkaç gün sonra tekrarla oluşabilir ya da kan ver canım en garantisi
- 27 Mayıs 2019
- 121
- 52
- 18
- 31
Adet ve hamilelik belirtileri benzer diyorlar inşallah hamilesindirBugun 14. Günüm adet olmadım testte yapmadım yarin olmazsam yapicam ama adet olucam hissediyorum
- 29 Mayıs 2019
- 180
- 145
- 18
- 35
Maalesef canim bugun tam günümde adet oldumAdet ve hamilelik belirtileri benzer diyorlar inşallah hamilesindir ☺
- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 30
Hanımlar iyi bayramlar..ben çatlatma iğnesi ve Klomen kullandım ve 14 15 16günlerde idrar testi pozitif çıktı 17.gün gidip kan verdim ve 149.13çıktı sizce nasıl sonuç??yükselir mi sizce
Canım tebrik ederim. Değerin gayet güzel ben yumurtlamadan sonra 15.gün 149 değerle öğrenmiştim gebeliğimi. 2 gün sonra tekrar et ikiye katlaması gerek. Kat kat katlansın sağlıklı ilerlesin inşallah
- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 30
Ayyy canım benim çok güzel mesajın için çok teşekkür ederim..bayram nedeni ile veremiyorum içim içimi yiyo..pazartesi gidip vereceğim artık..adeti 2gün geçtim çok şükür bu arada hayırlı bayramlar..❤Canım tebrik ederim. Değerin gayet güzel ben yumurtlamadan sonra 15.gün 149 değerle öğrenmiştim gebeliğimi. 2 gün sonra tekrar et ikiye katlaması gerek. Kat kat katlansın sağlıklı ilerlesin inşallah
Ayyy canım benim çok güzel mesajın için çok teşekkür ederim..bayram nedeni ile veremiyorum içim içimi yiyo..pazartesi gidip vereceğim artık..adeti 2gün geçtim çok şükür bu arada hayırlı bayramlar..❤
Hayırlı Bayramlar
Adet oldun muCatlatma ignesi onuncu gunden itibaren idrar testi negatif bugun adet gunum 14. Gun beta hcg 0,38 cikti