Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesinin 10. Günü test yaptım böyle çıktı acilll
- Konu Sahibi elizangll
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çatlatma iğnesi 10.gun
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nasıl bekleyeceğim acaba inşallah vardır 2 senedir bekliyoruz2 gün sonra tekrar yapın. 12. Gün ve sonrası doğru sonuç olur.
- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Çok zor oluyor bekleme kısmıNasıl bekleyeceğim acaba inşallah vardır 2 senedir bekliyoruz
inşallah hayırlısıyla rabbim nasip etsin
- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 27
Bence hamilesin canım git bi kan verEki Görüntüle 2914954 arkadaşlar acil bakar mısınız çatlatma iğnesinin 10. Günü hamile miyim hemen belirdi çizgi
Yarın kan vereceğim bakalımBence hamilesin canım git bi kan ver
- 15 Şubat 2018
- 2
- 4
- 36
- 36
Hamile mi çıktınızBennn bence de beklemeden git kan ver yarın olmaz çünkü ben eşim coviddi karantinadaydık gittim kan verdim
Sizde mi 10. Gün silik çizgi gördünüz bende pcos var bugün de pazar şansıma yaBennn bence de beklemeden git kan ver yarın olmaz çünkü ben eşim coviddi karantinadaydık gittim kan verdim
- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Bana doktorum catlatma ignesinden 15 gun sonra test yap demisti ignenin etkisi de olabilirEki Görüntüle 2914954 arkadaşlar acil bakar mısınız çatlatma iğnesinin 10. Günü hamile miyim hemen belirdi çizgi
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Yarin vermeyin 14. Gunde verin 14 gunden oncesi test yapmayin emin olmak adinaYarın kan vereceğim bakalım
Bugün kan verdim 18 çıktı şuanda görünüşe göre 1 haftalık hamileyim ama hala iğne mi yoksa gerçekten hamile miyim bilemiyorum perşembe kan vereceğim inşallah olurYarin vermeyin 14. Gunde verin 14 gunden oncesi test yapmayin emin olmak adina
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Bisey demek icin cok erken umarim vardir hayirlisiyla bence bugun verdiysen persembeyi bekleme carsamba ver eger Iki kati yukselmisse hamilesindirBugün kan verdim 18 çıktı şuanda görünüşe göre 1 haftalık hamileyim ama hala iğne mi yoksa gerçekten hamile miyim bilemiyorum perşembe kan vereceğim inşallah olur
Ayyy inşallahhhhh beklemek beni bitirdi vallaha rabbim isteyen herkese nasip etsinBisey demek icin cok erken umarim vardir hayirlisiyla bence bugun verdiysen persembeyi bekleme carsamba ver eger Iki kati yukselmisse hamilesindir
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Seni cok iyi anliyorum insallah olur hayirlisiyla sen carsamba yaptir bu onemli Iki gune artarsa sonuc iyi demektir rabbim yardimcin olsunAyyy inşallahhhhh beklemek beni bitirdi vallaha rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederimSeni cok iyi anliyorum insallah olur hayirlisiyla sen carsamba yaptir bu onemli Iki gune artarsa sonuc iyi demektir rabbim yardimcin olsun