- 8 Mayıs 2023
- 182
- 24
- 13
- 31
- Konu Sahibi Mavi Sihirbaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallah. Çok silik olunca ümitlenemedim. Ama sen öyle diyince sevindim.Canım var gibi duruyor
Çatlama iğneainden sonra en az 13 14 gün beklemeb lazım . İğne beta hcg içeriyor o yüzden pozitif gözüküyor benim 13. Gün böyle silik cıkmıştı 16. Gün adet oldumBugün yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 10 gün oldu. Gebelik testinde çok silik bir çizgi çıktı. Acaba hamilelik var mı? Bu şekilde olup hamile kalanlar oldu mu?
YaaaÇatlama iğneainden sonra en az 13 14 gün beklemeb lazım . İğne beta hcg içeriyor o yüzden pozitif gözüküyor benim 13. Gün böyle silik cıkmıştı 16. Gün adet oldum
Tamamdır yarın testi yapınca buraya da yazarım.Koyulaşma takip et yarında tekrarla aynı saatte testi bakalım koyulaşma olacakmı. İğne etkisi ise yarın cıkmaz zaten . İnşallah gebelikten kaynaklı silik cıkmıştır canm
4 gün sonra kan vereyim. Teşekkür ederimÇatlama iğneainden sonra en az 13 14 gün beklemeb lazım . İğne beta hcg içeriyor o yüzden pozitif gözüküyor benim 13. Gün böyle silik cıkmıştı 16. Gün adet oldum
Teşekkür ederimKoyulaşma takip et yarında tekrarla aynı saatte testi bakalım koyulaşma olacakmı. İğne etkisi ise yarın cıkmaz zaten . İnşallah gebelikten kaynaklı silik cıkmıştır canm
Bekliyorum testini inşallah güzel haberler alırsınTamamdır yarın testi yapınca buraya da yazarım.
Dün test yaptırdım. Değerim 3,100 çıktı. Sanırım hamilelik yok değil mi?Koyulaşma takip et yarında tekrarla aynı saatte testi bakalım koyulaşma olacakmı. İğne etkisi ise yarın cıkmaz zaten . İnşallah gebelikten kaynaklı silik cıkmıştır canm
İğneden sonra kaçıncı günde kan testi verdin. 15 günü geçtiyse bu değere göre gebe değilsin canmDün test yaptırdım. Değerim 3,100 çıktı. Sanırım hamilelik yok değil mi?![]()
11. Günİğneden sonra kaçıncı günde kan testi verdin. 15 günü geçtiyse bu değere göre gebe değilsin canm
Biraz sabret bekle. Benim 8.gün iyice kaybolmuştu çizgi. Bir daha da pozitife dönmedi. Adet oldum 16.günde.11. Gün
Bugün idrar testi yaptım. İlk 10 dakika bir şey görünmedi. Yarım saat sonra pembe ikinci çizgi oluştu.Biraz sabret bekle. Benim 8.gün iyice kaybolmuştu çizgi. Bir daha da pozitife dönmedi. Adet oldum 16.günde.
14.günde yeniden test yap. Moralini bozma sağlıklısı olsun hayırlı zamanda olsun![]()
Çizgi var evet ama ilk 10 dakkada cıkmadıgı için kesin diyemezsn. Bekle bi kaç gün Çarşamba direk kan verBugün idrar testi yaptım. İlk 10 dakika bir şey görünmedi. Yarım saat sonra pembe ikinci çizgi oluştu.
İlk anda çıkması gerekir sonucun.Bugün idrar testi yaptım. İlk 10 dakika bir şey görünmedi. Yarım saat sonra pembe ikinci çizgi oluştu.
Canım yeni kan testi verdin mi?Bugün idrar testi yaptım. İlk 10 dakika bir şey görünmedi. Yarım saat sonra pembe ikinci çizgi oluştu.
Verdim. Malesef negatif. Adet oldumCanım y
Canım yeni kan testi verdin mi?
Adetimin 10. Günü tek çizgi çıktı normal mı acabaBugün yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 10 gün oldu. Gebelik testinde çok silik bir çizgi çıktı. Acaba hamilelik var mı? Bu şekilde olup hamile kalanlar oldu mu?