catlatma ignesini kolumdan vurdu sorun olur mu

Tabiki sorun olmaz ama en etkilisi gobekten vurulan demişti doktorum

Bencede tutacaksa tutar zaten. Koldan vurulduğunda duymuştum.

sorun olmaz önemli olan sensin.. senin stressiz sakin bebeğini beklemen önemli... inşallah alırsın kucağına :) her merkezin farklı uygulaması var örneğin çatlatma iğnesini ben kendim göbeğimden vurmuştum.. farklı bir ilaçtı benimki. herşey nasip...

Insallah hamile kalirim cok sagol,
sen hamile kaldin mi igneden sonra peki

evet kaldım... 2 aylık bir kızım var. Allah sana da nasip etsin inşallah.. stresli dönemler bunlar ama sen hep iyi düşün... hep gülümse ben öyle yapmıştım

evet kaldım... 2 aylık bir kızım var. Allah sana da nasip etsin inşallah.. stresli dönemler bunlar ama sen hep iyi düşün... hep gülümse ben öyle yapmıştım

Cok guzel Allah bagislasin peki ilk ignende mi hamile kaldin tedavi suren ne kadardi

ilk denememde hamile kaldım. aslında hiç beklemiyordum. etrafımda hep "ilkinde tutmayabilir"." ilk denemede olmuyomuş"."ilkinde tüp bebek merkezleri bilerek hamile bırakmıyomuş"... vs. gibi saçma hikayeleri dinlemiştim ... aman olsun şansımı deneyeyim diye güle oynaya gidiyodum merkeze... kısa protokol uygulandı bana 15 gün kadar sürdü... tabi embriyo yerleştirildikten sonraki 10 gün beklemeyi saymazsak ... bütün zamanımı forumda tüp bebek bölümünde geçiriyordum... tavsiye ederim birbirine çok destek oluyo orda hanımlar :)

Seninki tup bebek yani anladim biz o asamada degiliz simdi ilac ve catlatma ignesi asilama falan yok henuz insallah bu igne sayesinde tutar digerlerine gerek kalmaz

evet tüp bebek :) klomen +çatlatma iğnesi+aşılamayı es geçtik biz boşa uğraşmışız = tüp bebek... inşallah seninki iğne kısmında kalır.. ki moralini yüksek tut kalsın :) merkezimdeki psikolog demişti ki bana "üreme fonksiyonu ile stresle başetme fonksiyonu beynin aynı yerinden yönetilir... eğer sen stres yaparsan beyin üreme işini ikinci plana atar ve stresle başetmeye çalışır" bana çok iyi gelmişti. aklında olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…