Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonraki süreç?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün geçti canım bugün kahverengi leke geldi ama adet sanırım ya ağrım da tuttu olcam ben yine hüsran hüf
Sıkma canını cnm kullandığımız ilaç ve iğneler adetleri bu hale getiriyor geçen ay bnmde öyle oldu bi gün leke geldi ertesi gün bişey Yok sonra tekrar leke yine bişey Yok en sonunda hasta olmustum ilk defa böyle bi durum yaşadım

Birinden duymuştum çamaşır suyunun içine idrarını koy ve çalkala köpürürse sanırım hamilesindir yanı yanlış bilmiyorsam alternatif tıbbı dene cnm yapacak bir şey yok
Canm bence pek asli yok o seylerin bende denemistim test alamadm kopurdu nasi sevinmistm malesef yanlış alarmmıs sonuç sıfır

2.ayım canm yine klomen ve folik asit verdi sali gunu gel dedi yumurta olusuyor catliyor ama tutmuyor dedi bakalm hayırlısı

Çatlatma iğneleri bide zor bulunuyor ya pregnly charagon ovitrelle falan kac tane ecz.aradik
Depolarinda olanlar satiuormus sadece

Ayy inşallah Rabbim yüzümüze güler Hayırlısıyla hamiş olursun belirti falan yokmu hic
Malesef kuzum hiç belirti Yok sadece arada alt karın bölgesine bi kramplar giriyor oda iğneden dolayı. Bide ben bu sabah test yaptım bişey çıkmadı .

Evet canm dr bana pregnly verdi onu bulamadk sonra charagon verdi es deger onuda bulamadk ovitrelle aldk en sonunda onuda aradk ama
Anladım cnm memle

Kullanmasam mı acaba bidaha klomen ya bilemedim fayfalı mı zararlı mı anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…