- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi Kelebekaysee
-
Canim adetin gecmis oluyo o zaman dimi. 14 gun sonra regl gelmiyomuyduBenim çatlatmadan sonraki 17. Günüm falan kahverengi leke geldi bugün adet olmuyorumdur inşallah ya
Evet canım 2 gün gecikti ama test yapmadım salı günü randevum var diye inş gelmez diyodum ama lekelenme de korkuttu beni devamı gelir diye yaCanim adetin gecmis oluyo o zaman dimi. 14 gun sonra regl gelmiyomuydu
Saliya kadar nasil beklicenEvet canım 2 gün gecikti ama test yapmadım salı günü randevum var diye inş gelmez diyodum ama lekelenme de korkuttu beni devamı gelir diye ya
Yaa yapamıyorum çarşıya gidemiyorum şuan babama da aldıramam annemlerin yanına geldim ben ziyarete eve tee haftaya gitcem annemle anca hastaneye gidebilcez ama test alıp yapamıyorum şuanSaliya kadar nasil beklicenkiz bi test yapsana . Insallah yerlesme kanamasidir
Ayy stresini anliyabiliyorum kuzum. Allah yardimcin olsunYaa yapamıyorum çarşıya gidemiyorum şuan babama da aldıramam annemlerin yanına geldim ben ziyarete eve tee haftaya gitcem annemle anca hastaneye gidebilcez ama test alıp yapamıyorum şuan
Amin canım beklemek çok kötü gerçekten ya delircemAyy stresini anliyabiliyorum kuzum. Allah yardimcin olsun
Zor canim gercekten deAmin canım beklemek çok kötü gerçekten ya delircem
Ahaha keşke ya anneme dedim babama aldıralım ama benim için de diye kadının üstüne attım mümkün olsaydı aldırırdım dediZor canim gercekten debi yolu olsa keske. Baban almaz mi ya bana gelirken 1 ekmek bide gebelik testi
Ahaha keşke ya anneme dedim babama aldıralım ama benim için de diye kadının üstüne attım mümkün olsaydı aldırırdım dedi
Aynen öyle canımcımbeklemekten baska caren yok gibi kuzum. Zorr valla
Birinden duymuştum çamaşır suyunun içine idrarını koy ve çalkala köpürürse sanırım hamilesindir yanı yanlış bilmiyorsam alternatif tıbbı dene cnm yapacak bir şey yokYaa yapamıyorum çarşıya gidemiyorum şuan babama da aldıramam annemlerin yanına geldim ben ziyarete eve tee haftaya gitcem annemle anca hastaneye gidebilcez ama test alıp yapamıyorum şuan
Ayy onu ben yaptim hamileydim sozde ama adet oldum. Hic denemeyinBirinden duymuştum çamaşır suyunun içine idrarını koy ve çalkala köpürürse sanırım hamilesindir yanı yanlış bilmiyorsam alternatif tıbbı dene cnm yapacak bir şey yok
Yaaa öyle miAyy onu ben yaptim hamileydim sozde ama adet oldum. Hic denemeyin
Ben bi ara ne bulduysam denemistimYaaa öyle miben duydum ama hiç yapmadım
Yaa alemsin kız ahahah valla yapcaktım annem bırakmadı delirme bekle iki gün diye mecbur beklicezBirinden duymuştum çamaşır suyunun içine idrarını koy ve çalkala köpürürse sanırım hamilesindir yanı yanlış bilmiyorsam alternatif tıbbı dene cnm yapacak bir şey yok
Belirti Yok mu hiçYaa alemsin kız ahahah valla yapcaktım annem bırakmadı delirme bekle iki gün diye mecbur beklicez
Ah şu bebişler bizi ne hale sokuyor baksanaBen bi ara ne bulduysam denemistimama yok daha tobe
Daha gelmeden şebek ettiler gelince nolacak bakalimAh şu bebişler bizi ne hale sokuyor baksana
Aynen ya hiç sormaDaha gelmeden şebek ettiler gelince nolacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?