Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonraki süreç?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim adetin gecmis oluyo o zaman dimi. 14 gun sonra regl gelmiyomuydu
Evet canım 2 gün gecikti ama test yapmadım salı günü randevum var diye inş gelmez diyodum ama lekelenme de korkuttu beni devamı gelir diye ya

Saliya kadar nasil beklicen :skandal:kiz bi test yapsana . Insallah yerlesme kanamasidir 😘
Yaa yapamıyorum çarşıya gidemiyorum şuan babama da aldıramam annemlerin yanına geldim ben ziyarete eve tee haftaya gitcem annemle anca hastaneye gidebilcez ama test alıp yapamıyorum şuan😞

Yaa yapamıyorum çarşıya gidemiyorum şuan babama da aldıramam annemlerin yanına geldim ben ziyarete eve tee haftaya gitcem annemle anca hastaneye gidebilcez ama test alıp yapamıyorum şuan😞
Ayy stresini anliyabiliyorum kuzum. Allah yardimcin olsun 😕

Zor canim gercekten de 😕 bi yolu olsa keske. Baban almaz mi ya 😂😂 bana gelirken 1 ekmek bide gebelik testi
Ahaha keşke ya anneme dedim babama aldıralım ama benim için de diye kadının üstüne attım mümkün olsaydı aldırırdım dedi😄😄

Birinden duymuştum çamaşır suyunun içine idrarını koy ve çalkala köpürürse sanırım hamilesindir yanı yanlış bilmiyorsam alternatif tıbbı dene cnm yapacak bir şey yok🙈🙂

Birinden duymuştum çamaşır suyunun içine idrarını koy ve çalkala köpürürse sanırım hamilesindir yanı yanlış bilmiyorsam alternatif tıbbı dene cnm yapacak bir şey yok🙈🙂
Yaa alemsin kız ahahah valla yapcaktım annem bırakmadı delirme bekle iki gün diye mecbur beklicez😄😄

Back