- 10 Mart 2019
- 72
- 72
- 8
- Konu Sahibi Kelebekaysee
-
iki uc gun sonra yapsan cikar ama kanda cikar bu arada belirti herkeste farklidir buna aldanip moralini bozma sakinDaha gecmedi cnm . 17 Mart’ta iğne vurdum. 1 Nisa’nda hasta olmam lazım
Valla canım niyeyse umudum yok sanki regl olacam gibi geliyor. Hiç belirti olmaması da canımı sıkıyor ve test yapmaya korkuyorumiki uc gun sonra yapsan cikar ama kanda cikar bu arada belirti herkeste farklidir buna aldanip moralini bozma sakin
Aynen cnm hayırlısıhakkimizda hayirlisi olsun canim bende iki sene bekledim emin ol bir zamani vakti var herseyin
İdrar testi mi yaptın cnmEve gelince test yaptım negatif cıktı ve sanki hasta olacakmışım gibi ama erkenmi bilemedim
Evet canımİdrar testi mi yaptın cnm
bence erken yapmissin gibi ben 1 gun gecince yaptim testteki silik cizgiyi benden baska kimse gormemistiEvet canım
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonramı hasta olacağım ben bilemedim :/ bir de senin adet olcakmış hissin varmıydı canımbence erken yapmissin gibi ben 1 gun gecince yaptim testteki silik cizgiyi benden baska kimse gormemisti
Ama canım idrar testi sabah uyandığında yaptığın ilk idrarla belli olur bu şekilde olmaz kiEvet canım
Yaaa ben bilmezdim☺Ama canım idrar testi sabah uyandığında yaptığın ilk idrarla belli olur bu şekilde olmaz ki
Valla öyle canım yarın sabah yapYaaa ben bilmezdim☺Yarın yine yaparım olmadı
vardi habire adet oldum diye tuvalete kosturuyodum ama akintiymisÇatlatma iğnesinden 14 gün sonramı hasta olacağım ben bilemedim :/ bir de senin adet olcakmış hissin varmıydı canım
Hamile misin cnmvardi habire adet oldum diye tuvalete kosturuyodum ama akintiymis
evetHamile misin cnm
Allah bagıslasın cnm
amin darisi sizlere insallahAllah bagıslasın cnm
Kız test yaptın mıYaaa ben bilmezdim☺Yarın yine yaparım olmadı
İnşallh yerleşme kanamandır cnmBenim çatlatmadan sonraki 17. Günüm falan kahverengi leke geldi bugün adet olmuyorumdur inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?