Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonraki süreç?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb arkadaslar bende 6 martta ignemi yaptirdim 7-8-9 iliski oldu sonra gun asiri oldu ilk igne deneyimimdi iki gun once test yaptim pozitif cikti allah butun isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah

mrb arkadaslar bende 6 martta ignemi yaptirdim 7-8-9 iliski oldu sonra gun asiri oldu ilk igne deneyimimdi iki gun once test yaptim pozitif cikti allah butun isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ne güzel canım darısı bizlerin basına bn test yapmaya korkuyorum

Sende de mi yumurta tembelliği var

Belirtilerin var mıydı
herzamankinden farkli olan aslinda kasiklarimdaki ozellikle sag kasigimda doluluk hissi vardi adet oncesi gibi degil daha farkli bisey her saga sola dondugumde aniden batiyodu bide gözum cok nemliydi sanki esnemisim gibi ve midem cok eksidi su bile icsem agzima geliyodu degisiklik bunlardi

Ya bende hiçbiri Yok .sağ kasıgım sanki arada batıyor sadece. orasıda kasık mı acaba ondanda emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…