Çatlatma iğnesinden sonra Ultrasonda kist görünen kitle gebeliğe dönüşür mü?

buseferolacakk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
4
0
35
Merhaba.... normalde 28 günde regl oluyorum.Kist sorunum var mıydı bilmiyorum ama bebek istedikten sonra 6-7 ay hep yumurtlama dönemimden sonra sağ yumurtalığımda agrı oluyordu.Şimdide benzer bir agrı var aşırı değil ama var .....Çatlatma iğnesi oldum 21mm iken yumurtam bugun 4. günüm kontrol amaçlı tekrar doktora gittiğimde 33.5 mm lik bir kitle gördü....Yumurtan çatlamış ama kist olmuş gibi bazı durumlarda gebelikte böyle görünebilir dedi... Şuan beklemem gerekiyor ama insan merak ediyor... Tecrübe ya da bilgisi olan varsa paylaşırsa benimle çok mutlu olurum...içimden bi his kist diyor .. gerçi ben kendimle alakalı hislerim pek çıkmaz ama yine de..

ben adet gunumden bir gun once gitmistim doktora.aslinda test yaptirmak icin gitmistim.ultrasonda bakti sol yumurtalikta kist olusmus 24.9 mm lik.ilk defa boyle seyle karsilasiyorum.belkide daha oncede oluyormusda haberim yokmus.hic bir belirtisi olmadi bende.doktora sordum gebelik olabilirmi deye ,olabilir dedi.adetimde 2 gun gecince umutlandim baya.megerse kist geciktiriyormus.test yaptim negatif cikti.simdide adetim basladi.gecikme sendede yapabilir.senin regline ne kadar kaldi?/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…