F fun-dalin Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 48 11 88 36 7 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi su828 #21 Mrrhabalar, bende altı gün önce klomenden sonra çatlatma iğnesi oldum ve ovulasyon testim hala pozitif. Çatlayıp catlamadigini anlayamıyorum
Mrrhabalar, bende altı gün önce klomenden sonra çatlatma iğnesi oldum ve ovulasyon testim hala pozitif. Çatlayıp catlamadigini anlayamıyorum
Derya Leia Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 934 908 103 7 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi su828 #22 fun-dalin .!.: Mrrhabalar, bende altı gün önce klomenden sonra çatlatma iğnesi oldum ve ovulasyon testim hala pozitif. Çatlayıp catlamadigini anlayamıyorum ☹ Genişletmek için tıkla... Gün gün silikleşmesi gerek cnm
fun-dalin .!.: Mrrhabalar, bende altı gün önce klomenden sonra çatlatma iğnesi oldum ve ovulasyon testim hala pozitif. Çatlayıp catlamadigini anlayamıyorum ☹ Genişletmek için tıkla... Gün gün silikleşmesi gerek cnm
F Familyfirst Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2020 130 48 18 34 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi su828 #23 Mavi Boncugumm .!.: Kızlar iğne sonrası hergün ovulasyon testi yapan var mı benim gibi? Genişletmek için tıkla... ben canım.2 gün önce iğne oldum. Halapozitif ovulasyon testi. Hafif batmalar da oluyor. İğnenin etkisi diyorlar
Mavi Boncugumm .!.: Kızlar iğne sonrası hergün ovulasyon testi yapan var mı benim gibi? Genişletmek için tıkla... ben canım.2 gün önce iğne oldum. Halapozitif ovulasyon testi. Hafif batmalar da oluyor. İğnenin etkisi diyorlar
F Familyfirst Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2020 130 48 18 34 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi su828 #24 fun-dalin .!.: Mrrhabalar, bende altı gün önce klomenden sonra çatlatma iğnesi oldum ve ovulasyon testim hala pozitif. Çatlayıp catlamadigini anlayamıyorum ☹ Genişletmek için tıkla... O zaman çatlamış mıydı yumurtan canım? Aradan baya zaman geçmiş İnşallah hamilesindir
fun-dalin .!.: Mrrhabalar, bende altı gün önce klomenden sonra çatlatma iğnesi oldum ve ovulasyon testim hala pozitif. Çatlayıp catlamadigini anlayamıyorum ☹ Genişletmek için tıkla... O zaman çatlamış mıydı yumurtan canım? Aradan baya zaman geçmiş İnşallah hamilesindir
hatice1717 Guru Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 438 139 323 35 İstanbul 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi su828 #25 Benimde bugün iğnenin 10. Günü ovülasyon testi bugün silikleşmeye başladı bakalım hamilelik olursa heralde tekrar koyulaşır inşallah
Benimde bugün iğnenin 10. Günü ovülasyon testi bugün silikleşmeye başladı bakalım hamilelik olursa heralde tekrar koyulaşır inşallah
A aydinlik18 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2012 13 10 88 İstanbul 3 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi su828 #26 Canım üstünden zaman geçmiş ama sonraki gün ovulasyon testi Yapmışmıydın yada onay hamile kaldınmı merak ettim benimde bugün iğne sonrası 11. Günüm benimde t çizgisi silik çıktı iğne etkisimi hala bilemedim
Canım üstünden zaman geçmiş ama sonraki gün ovulasyon testi Yapmışmıydın yada onay hamile kaldınmı merak ettim benimde bugün iğne sonrası 11. Günüm benimde t çizgisi silik çıktı iğne etkisimi hala bilemedim