Cumartesi günü adetimin 13. Günü catlatma iğnesi oldum. Bugün 18. Günüm ve ovulasyon testi o günden beri hala pozitif gösteriyor. Iğnenin etkisinden midir sizce? Ara ara hala kasigima ve karnıma ağrı da giriyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mi aranızda doktoruma danismali miyim???
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Catlatma ignesinden sonra ovulasyon testi YARDIMM
- Konu Sahibi su828
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cumartesi günü adetimin 13. Günü catlatma iğnesi oldum. Bugün 18. Günüm ve ovulasyon testi o günden beri hala pozitif gösteriyor. Iğnenin etkisinden midir sizce? Ara ara hala kasigima ve karnıma ağrı da giriyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mi aranızda doktoruma danismali miyim???
bence iğnenin etkisindendir...
- 28 Kasım 2017
- 172
- 58
- 18
- 37
Cumartesi günü adetimin 13. Günü catlatma iğnesi oldum. Bugün 18. Günüm ve ovulasyon testi o günden beri hala pozitif gösteriyor. Iğnenin etkisinden midir sizce? Ara ara hala kasigima ve karnıma ağrı da giriyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mi aranızda doktoruma danismali miyim???
canım merhaba, mesajının üzerinden uzun zaman geçmiş ama. ben de seninle aynı durumdayım. sen o ay hamile kaldın mı?
- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
- 83
Canım ben de 3 ay boyunca klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum çatlatma iğnesin vuruldugum gün de dahil 12.güne kadar hep böyle çıktı 12.günden sonra silinmeye başladı belki sana fikir olurcanım merhaba, mesajının üzerinden uzun zaman geçmiş ama. ben de seninle aynı durumdayım. sen o ay hamile kaldın mı?
- 28 Kasım 2017
- 172
- 58
- 18
- 37
yaa peki senin durumun nedir klomen işe yaradı mı canım?Canım ben de 3 ay boyunca klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum çatlatma iğnesin vuruldugum gün de dahil 12.güne kadar hep böyle çıktı 12.günden sonra silinmeye başladı belki sana fikir olur
- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
- 83
Yok canım benim 3 denemem de olumsuz canım ancak biz eşimin işi dolayısıyla çok degerlendiremedik dr söyledigi günleriyaa peki senin durumun nedir klomen işe yaradı mı canım?
Umarım senin işe yarar çünkü 2.ayda genelde gebelik oluyor diye okudum hep
- 28 Kasım 2017
- 172
- 58
- 18
- 37
amin canım inşallah senin de en kısa zamanda olur.. benim bu ay ilk denemem. son adetimin 5. günü başladım klomene yani 29 mayısta. 7 haziranda çatlatma iğnesi vuruldu. 7-8-9-11 haziranda ilişki oldu. doktorum bana 36 saatten bahsetmedi. öğlen 1 de iğne vuruldu bizim hep gece oldu.. 36 saate denk geldi mi bilmiyorum. iğne vurulduğu günden beri de ovülsyon çift çizgi. yumurtlamayı takip edemedim o yüzden.. dün ve bugün ölçmedim bir tek. bekliyorum bir umut..Yok canım benim 3 denemem de olumsuz canım ancak biz eşimin işi dolayısıyla çok degerlendiremedik dr söyledigi günleri
Umarım senin işe yarar çünkü 2.ayda genelde gebelik oluyor diye okudum hep
- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
- 83
Canım inşallah hayırlısı olur hakkında az kalmış senin iğneden 14 ila 17 gün sonrası adet olunuyor diye biliyorum ve sen iyi degerlendirmişsin inşallah tutmuştur benim de klomen kullandıgım aylarda ovu 12.güne kadar çift çizgiydi sonra silinmişti snde bir kaç gün sonra tekrar yaparsan silindigini görürsün inşallah bebişin göbüşündedir diyelim o zamanamin canım inşallah senin de en kısa zamanda olur.. benim bu ay ilk denemem. son adetimin 5. günü başladım klomene yani 29 mayısta. 7 haziranda çatlatma iğnesi vuruldu. 7-8-9-11 haziranda ilişki oldu. doktorum bana 36 saatten bahsetmedi. öğlen 1 de iğne vuruldu bizim hep gece oldu.. 36 saate denk geldi mi bilmiyorum. iğne vurulduğu günden beri de ovülsyon çift çizgi. yumurtlamayı takip edemedim o yüzden.. dün ve bugün ölçmedim bir tek. bekliyorum bir umut..
- 28 Kasım 2017
- 172
- 58
- 18
- 37
Ayy canım inşallah.. evet birkaç gündür tek çizgi çıkıyor. iğnenin üzerinden 11 gün geçti. geçen ay şiddetli kasık ve bel ağrısı+ göğüslerde aşırı hasssasiyet+ ciltte sivilcelenme+kalp çarpıntısı+aşırı uyku hali vardı ovülasyondan birkaç gün sonra başlayan.çok heveslenmiştim acaba hamilemiyim diye. ama bu ay çok aşırı bir belirti yok. göğüslerde hassasiyet ve ani ter boşalma hali var. bu ay çok kaptırmıyorum dinlemiyorum belki de kendimi..Canım inşallah hayırlısı olur hakkında az kalmış senin iğneden 14 ila 17 gün sonrası adet olunuyor diye biliyorum ve sen iyi degerlendirmişsin inşallah tutmuştur benim de klomen kullandıgım aylarda ovu 12.güne kadar çift çizgiydi sonra silinmişti snde bir kaç gün sonra tekrar yaparsan silindigini görürsün inşallah bebişin göbüşündedir diyelim o zaman
- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
- 83
Kendini çok dinledigin ay tutmuyor zaten ne hikmetse ben de bu ay hiç bir şey kullanmadım sadece tel program ve ovu testi ile takip edip degerlendiriyorum bakalım böyle tutacak mıAyy canım inşallah.. evet birkaç gündür tek çizgi çıkıyor. iğnenin üzerinden 11 gün geçti. geçen ay şiddetli kasık ve bel ağrısı+ göğüslerde aşırı hasssasiyet+ ciltte sivilcelenme+kalp çarpıntısı+aşırı uyku hali vardı ovülasyondan birkaç gün sonra başlayan.çok heveslenmiştim acaba hamilemiyim diye. ama bu ay çok aşırı bir belirti yok. göğüslerde hassasiyet ve ani ter boşalma hali var. bu ay çok kaptırmıyorum dinlemiyorum belki de kendimi..
- 28 Kasım 2017
- 172
- 58
- 18
- 37
ay hadi inşallah Allah yüzümüzü güldürür canım.. sen tüplerine baktırmış mıydın?Kendini çok dinledigin ay tutmuyor zaten ne hikmetse ben de bu ay hiç bir şey kullanmadım sadece tel program ve ovu testi ile takip edip degerlendiriyorum bakalım böyle tutacak mı
- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
- 83
Yok baktırmadım canım ben 6 ay kadar önce düşük yaptıgım için gerek yok eger tüplerin kapalı olsa hamile kalamazdın dediay hadi inşallah Allah yüzümüzü güldürür canım.. sen tüplerine baktırmış mıydın?
- 28 Kasım 2017
- 172
- 58
- 18
- 37
geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın.. evet kapalı olsa daha önce hamile kalamazdın o yüzden umudunu kaybetme. benim sol tüpüm tamamen kapalı ve yapışık sağ da tıkalıymış amelayatta açtılar ama çok dar tekrar kaapanabilir demişti doktorum. şimdi son çırpınışlarım.. bu ay tutmazsa 2 ay daha deneyip sonra tekrar rahim filmi çekilecek yine tıkandıysa tüp bebekten başka çarem yokmuşYok baktırmadım canım ben 6 ay kadar önce düşük yaptıgım için gerek yok eger tüplerin kapalı olsa hamile kalamazdın dedi
- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
- 83
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş kalırsın tatlim Rabbim biran önce gönlümüzün muradını versingeçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın.. evet kapalı olsa daha önce hamile kalamazdın o yüzden umudunu kaybetme. benim sol tüpüm tamamen kapalı ve yapışık sağ da tıkalıymış amelayatta açtılar ama çok dar tekrar kaapanabilir demişti doktorum. şimdi son çırpınışlarım.. bu ay tutmazsa 2 ay daha deneyip sonra tekrar rahim filmi çekilecek yine tıkandıysa tüp bebekten başka çarem yokmuş
- 22 Aralık 2019
- 82
- 42
- 18
- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
Cnm merhaba gebemisin sende ?Merhaba ben de aynı şekilde çatlatma iğnesi kullandım bu ay ilk defa . Aradan çok zaman geçmiş ama hamile kaldınız mı acaba?
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Selam canim hamile misin.Kızlar iğne sonrası hergün ovulasyon testi yapan var mı benim gibi?