çatlatma iğnesinden sonra neden böyle oldu:(((

leplepi

kaldır başını gör işte bak neler var
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
517
85
323
arkadaşlar öncelikle merhabalar. ben 2,5 yıllık evliyim iki kez düşük yaptım düşüklerden sonra idrar yolu enfeksiyonum olmuştu ve bu rahimdede etkisini gösterdi geçen 2 aydır doktor takibindeyim sağlıklı hamilelik olsun die ama bu ay tedavi görmeme rağmen çatlatma iğnemi vurulduğm günden 1 hafta sonra iltahabım arttı rahimmdede var bu gebeliği engellermi şayet gebe isem nasıl olur şuan okadar çok bebek istememe rağmen inşallah değilimdir diyorum lütfen yardımcı olun ne yapıcam:95:

vjnamn içinden beyaz akıntım geliyo acaba bu şekilde gebe kalınırmı biliyomusun ve bazen yanma oluyo çok acı çekiyorum

vjnamn içinden beyaz akıntım geliyo acaba bu şekilde gebe kalınırmı biliyomusun ve bazen yanma oluyo çok acı çekiyorum

cnm benm tek sıkıntım kasıklarım ağrıması ve sümük gibi akıntı gelmesiydi antibiyotik iğne ve fitil tedavisi verdi gecti hamdolsun yalnız dr korunma verdi bana iğnlerin tamamen etkisi gecsin öle kal dedi ileri boyuttta değilse korkma cnm tedavin bittikten sonra gelir inş. bebişin:)

bende tedavi olmuştum hatta çatlatma iğnemi vuruldum yani sonradan iltihap oldu biran panik oldum ama sürekli sıcak uyguladım geçti teşekkr ederm cevabnz iççin ben iğne bilmiyodum bak tek dozlukmu oluyo bu iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…