- 16 Aralık 2019
- 103
- 50
- 13
- Konu Sahibi Meltem Selin
Merhaba benim çatlatma iğnesi olali 18 gün oldu hala adet olmadım kan testim de negatif çıktı
haftaya doktora gidicem. acaba siz ne zaman adet olmustunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 7.gunum bekliyorum daha 15.gun test yapcam inşallah rabbim isteyen herkese nasip ederMerhaba benim çatlatma iğnesi olali 18 gün oldu hala adet olmadım kan testim de negatif çıktıhaftaya doktora gidicem. acaba siz ne zaman adet olmustunuz?
Çatlatma iğnesinden sonraki testler yanıltıcı olabilir.. Ben net çizgiyi 16.günde öğrendm, ondan öncekiler hep negatif çıkmıştı. Normal adet tarihinizi bekleyin bana kalırsaAmin rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldunuzAmin rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benimde 18.günüm adetleriniz düzenli mi peki ve test yaptırmış mıydınız19 gün sonra olmuştum geçen ay tutmamisti.
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldunuz
Tabi geçen ay yazmıştım bu mesajı. Kan vermiştim negatifti ve 19. Gün adet olmuştum. Normalde çok düzensiz polikistik olduğum için. Geçen ay ilk kez klomen tedavisine başladığımda da 30. Gün yani iğnenin 19. Gününde adet olmustum.Benimde 18.günüm adetleriniz düzenli mi peki ve test yaptırmış mıydınız
Tşkler cvbınız içinTabi geçen ay yazmıştım bu mesajı. Kan vermiştim negatifti ve 19. Gün adet olmuştum. Normalde çok düzensiz polikistik olduğum için. Geçen ay ilk kez klomen tedavisine başladığımda da 30. Gün yani iğnenin 19. Gününde adet olmustum.
İdrar testi yaptınız mi benim adetlerim düzenlidir 29 30 günBu ay da şuan 20. Gunumdeyim hala olmadim pazartesiye kadar bekleyip adet olmassam kan vericem. Pek ümidim yok ama
Yaptım ama çok silik çıktı emin olamadigim için en garantisi adet olmassam 2 gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum.İdrar testi yaptınız mi benim adetlerim düzenlidir 29 30 gün
Siz test yaptınız mı belirtiniz var mı ? İnşallah tutmuştur.Benimde 18.günüm adetleriniz düzenli mi peki ve test yaptırmış mıydınız
Hiçbir belirtim yok malesef çok çok silik gölge şeklinde bir çizgi vardı bugün bende olmazsam pazartesi test yaptıracağımSiz test yaptınız mı belirtiniz var mı ? İnşallah tutmuştur.
Of aynen acayip sıkıcı bir süreç . 12 gün yaptığımda daha net çıkmıştı ama o iğnenin etkisiydi muhtemelenHiçbir belirtim yok malesef çok çok silik gölge şeklinde bir çizgi vardı bugün bende olmazsam pazartesi test yaptıracağım
Evet yazın lütfen ben. Heralde 13.günden beri yapıyorum tamamen negatifti silik bile değildi yanlış değilse ilk defa sabah gölge şeklinde oldu hayırlısıOf aynen acayip sıkıcı bir süreç . 12 gün yaptığımda daha net çıkmıştı ama o iğnenin etkisiydi muhtemeleneğer adet olursam bu iki gün icinde yazarım size
Evet ilk sizinİlk denemeniz miydi bu ay çatlatma ignesini?