• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra kaç gün bel ve kasık ağrınız oldu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecehan236149

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
13
1
1
26
Çatlama iğnemi vurulalı bir hafta oldu giderek artan bel kasık ağrısı var hala iğne etkisi mi yoksa yumurtanın döllendiğinin işareti mi
Bu şekilde hamile kalan veya bu durumu yaşayan var mı?

Benimde bugün 6.gün ama hiç ağrım olmadı karnımda kasıklarımda sade bacaklarım ağrıyor benim zaten adet olmadan da karnım ağrımaz bacaklarım ağrır

Çatlama iğnemi vurulalı bir hafta oldu giderek artan bel kasık ağrısı var hala iğne etkisi mi yoksa yumurtanın döllendiğinin işareti mi
Bu şekilde hamile kalan veya bu durumu yaşayan var mı?
benimde aynıydı sonuç pozitiftir inş. halen agrılarım var 24 agustos ta det oldum sonra iğnemi yaptım agrılarım gecmedi daha ,bilgisi olan varsa benide bilgilendirin lutfen kasıklarım da özellikle ağrılarım çok fazla . tşk

Yumurtlama günlerinde olabilirsin
monupor yumurta geliştirici kulandım sonra çatlatma ignemin yaptım ovirella ismi 24 agustos adet baslangıcım su an7 eylül hamilelik var diye düşünüyorum. test yapmadım beklemek istiyorum. bu ay çok tşk

monupor yumurta geliştirici kulandım sonra çatlatma ignemin yaptım ovirella ismi 24 agustos adet baslangıcım su an7 eylül hamilelik var diye düşünüyorum. test yapmadım beklemek istiyorum. bu ay çok tşk
Hadi inşaallah hepimizde vardır ben de bugün proluton depot tutunma iğnemi oldum bunca çabaya değsin inşaallah

Back