Çatlatma iğnesinden sonra hamilelik belirtileri

Ilknurmete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
73
34
38
32
Merhaba arkadaşlar. 15 ocakta çatlatma iğnesi oldum. Sol kasığımda iğne batması gibi oluyor. Nadiren de sağda oluyor genelde sol kasığım. Sol arka tarafımda bir ağırlık hiisediyorum . Sizce iğneden mi yoksa hamilelik olabilir mi?

Canım çok erken bebek demek için bende oldum çatlatma 2 Ay önce ve hamilelik bütün belirtileri yaşadım ama maleesef gebelik yoktu iğne etkisi ağır biraz iğne üzerinden en az 11 12 gün geçince test yaparsın

Aynen bende öyle düşünüyorum. Bakalım hayırlısı

iğne etkisidir baya yoğun hisseden biri olarak 14.gün yaptığım idrar testi bile silik çıkıyordu.Adet tarihinim geçmesini bekle bence

Ignenin etkisi. Ki bu etki bi 10 gun suruyor. Ben de gecen ay cok umutlanmistim ama olmadi ama bu ay hamile kaldim hic de beklemiyordum bu ay daha az belirtim oldu. Pek belirtiye bakmiyor bence

iğne etkisidir baya yoğun hisseden biri olarak 14.gün yaptığım idrar testi bile silik çıkıyordu.Adet tarihinim geçmesini bekle bence
Cıktı mı pozitif canm
Ignenin etkisi. Ki bu etki bi 10 gun suruyor. Ben de gecen ay cok umutlanmistim ama olmadi ama bu ay hamile kaldim hic de beklemiyordum bu ay daha az belirtim oldu. Pek belirtiye bakmiyor bence
İnşallah canım. Bugün 7. Günü dayanamayıp test yaptım merak ettim iğnenin etkisi geçmiş mi diye. Hiç çizgi cıkmadı soluk bile yok

Seni üzmekte istemem ümitlendirmekte ben 14.gün pozitif çıkmasına rağmen gebelik elde edemedim ama 12.gün pozitif çıkıp hamile kalanlar var.Yani hekesin bünyesi aynı değil.O yüzden adetini beklesen daha iyi

Bugün iğnenin 7. Günü . İğnenin etkisi geçmiş mi diye merak edip test yaptım ikinci çizgi cıkmadı soluk bile görünmedi

Adet iğneden 15 gün sonra mı olunuyor. Normal adet olacağım tarihten farklı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…